Menu

Voita vuoden ekohammastahnat

… Otsikko tosin valehtelee ehkä vähän alakanttiin, koska viikon arpana on Ecodenta-brändin koko Suomen markkinoiden valikoima, eli 8 tuotetta. Riittänevät hyvin yli vuodeksikin, sanoisin.

Viime viikon ekohammastahna-postaus herätti keskustelua postauksen perässä. Käy kurkkaamassa, ellet ole vielä lukenut juttua. Ja kommentoida saa yhä! Julkaisin Facebook-ryhmässä oikaisun, kun jutun alkuperäisessä versiossa virheellisesti väitin, ettei Ecodenta-brändin valikoimissa ole fluorillisia tahnoja. Sain testiini 6 tuotetta, joista 5 oli fluorittomia ja sen kuudennen tuotteen INCIn sisältämä sodium fluoride jotenkin livahti ohi silmien. Ecodentan Papaya-tahnassa on siis fluoria. Kuten on muuten myös Kaneli-, Piparminttu-, ja Melonihammastahnoissa. Näitä en ole testannut itse, mutta kohta sinä voit tehdä niin!

Tämän viikon arpana on koko Ecodenta-valikoima, eli kaikki kahdeksan tahnaa. Kerro kommenttiosiossa, mikä brändin tahnoista kiinnostaa sinua eniten, ja olet mukana arvonnassa. Arvomme tuttuun tapaan yhden satsin FB-ryhmässä ja yhden täällä blogissa.

Osallistua voi sunnuntai-iltaan 8. heinäkuuta klo 23:00 saakka. Onnea skabaan!