Menu

Famo: tulevaisuuden kosmetiikka myydään palana

Nyt kun luonnonkosmetiikan voidaan ajatelleen ”breikanneen” jo suhteellisen isosti Suomessakin, ovat katseet seuraavaksi kääntyneet pakkauksiin. Sisältö on kunnossa, mutta entä ulkokuori? Mihin tuote on pakattu ja miten pakkaus hävitetään/kierrätetään?

Pakkaukseton — eli käytännössä palana myytävä kosmetiikka — ilahduttaa aina ja on ehdottomasti fiksuin valinta, jos vaan löytyy omalle iholle/hiuksille sopiva palakosmetiikkatuote, joka vieläpä on luonnonkosmetiikkaa.

Laura on minua parempi paloissa ja myös Maria Nordin on puhunut paljon palakosmetiikan ja -pesuaineiden puolesta. Olen itse ollut aika skeptinen, kun testaamani palashamppoot ja kasvojenpesupalat ovat olleet liian stydejä iholle ja kuivattaneet naaman täysin, tai saaneet hiukset hamppumaisiksi. Siksi en ihan purematta niellyt ajatusta siitä, että palatuotteet todella voisivat toimia, kun Laura hehkutti mulle kotimaista Famo-kosmetiikkaa.

Otin kuitenkin tuotteet testiin ja jo ennen kuin sain palan päähäni, sain taistella siitä — lapset pöllivät mun pöllön!

Famo valmistaa Suomessa sekä näitä ihania pöllön näköisiä että ihan perinteisiä, kulmikkaita shamppoopaloja sekä hoitoaineita myös. Itse asiassa Famon perustaja Johanna Merilinna oli Suomen ensimmäinen hoitoainepalojen valmistaja ja nyt nämä muottiin tehdyt pöllöt ovat niinikään Suomen ekoja vastaavia. Pioneerimimmi!

Paloja valmistuu päivässä noin 160-180 ja Johanna valmistaa jokaisen itse, sauvasekoittimella ja muotteja avuksi käyttäen. Huh! Tämän lähemmäksi kotimaista käsityötä ei luonnonkosmetiikka pääse!

Parhaillaan nettisivuillaan on huima määrä tuotteita, mutta valikoimaa ollaan vähän supistamassa, jotta varastoja pystytään pitämään yllä. Yritys on yhden naisen firma ja tavoite on sellaisena pysyäkin.

Intohimo tuotteisiin lähti siitä, ettei Johanna löytänyt itselleen sopivaa palakosmetiikkaa. Sama kokemus kuin itselläni: testaamansa tuotteet olivat liian peseviä.  Niinpä alkoi tuotekehitys, jonka lopputulos hämmästyttää: omat hiukseni ovat todella kiiltävät ja pehmeät palojen käytön myötä. Ttässä todellakin ovat meidän perheen uudet suosikit hiustenpesurintamalla. Bravo!

Mulla on mukana täällä Berliinissä Famon vegaaniset Untuva-shamppoo ja Tuoksuton takku -hoitoainepala. Toimivat mun taipuisalle ja pehmeälle hiuslaadulle mainiosti.

Parhaillaan Famon valikoimissa on muutama tuote, jotka eivät ole vegaanisia, mutta ne ovat poistumassa, joten pian koko Famo on vegaanisarja.

Famo-paloja ei myydä merkin omilla nettisivuilla, mutta jälleenmyyjiä on paljon. Suositushinta shamppoopaloille on 9,50 €, pöllö-paloille 13,00 € ja hoitoainepaloille 12,00 €.

Viikon arpana on kuuden tuotteen Famo-satsi. Kerro kommenttiosiossa, mitkä kolme shamppoota ja kolme hoitoainetta haluaisit, ja voit voittaa ne itsellesi. Löydät kaikki tuotteet täältä. Aikaa vastata on sunnuntai-iltaan klo 23:00 saakka. Samanlainen satsi arvotaan myös blogin FB-ryhmässä, joten kannattaa osallistua sielläkin. Onnea skabaan ja hight five Famolle — tulevaisuuden kosmetiikkaa, sanoisin!

183 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Haituva, Eeden ja merilevä shampoot voisin testailla. Hoitoaineista tuoksuttomat versiot kaikista 🙂

Tahtoisin kokeilla Untuva shampoopalaa, appelsiini shampoopalaa ja hoitoainepala hapsua tuoksullisena ☺️

Mahtavia tuotteita! Menee testiin. Erityisesti hoitoainepalat ovat mahtavuutta. Suosikkeja shamppoot: Eeden, Porkkana ja Amla ja hoitoaineet: Takku, tuoksutun Takku ja Hapsu. 👌☺️

3xHattara shampoota ja hoitoainepaloista Hapsu, tuoksuton Takku ja tuoksuton Pörrö.

Untuva shamppoopala, ja pörrö sekä takku hoitoainepalat 😍

Onpa kaunis tuotesarja! Kookosfanina heti bongasin kookosshampoon ja lisäksi Eeden ja Nokkos palat kiinnostaisivat. Hoitoaineista Hapsu olisi mieleen 🙂

Merilevä, hattara ja piparminttu sekä pörrö, tuoksuton pörrö ja takku

Shampoot: Hattara, Shikakai, Kamomilla
Hoitoaineet: Tuoksuton Takku, Tuoksuton Hapsu, Tuoksuton Pörrö

Merilevä-, piparminttu- ja appelsiinisampoot sekä tuoksuton pörrö-hoitoaine

Ah, vihdoinkin palahoitoainetta! Haluaisinkin päästä kokeilemaan ennen kaikkea Takku-hoitoainetta sekä shampoista erityisesti Amlaa ja Shikakaita, puhtaasti eksotiikan vuoksi!

Haituva, hattara ja nokkos shampoot ja tuoksuttomat takku hapsu ja pörrö

Nämä ovat ihan mahtavia tuotteita. Erityisesti shampoopalat. Rakastan Hattaraa, mutta kokeilisin mielellään vielä amlan ja merileväshampoon. Hoitopaloista Pörrö onkin jo suosikki, mutta mieluusti testaisin myös Takun ja Hapsun.

Tuoksuton takku, haituva ja hapsu 💕 Nimetkin kuin lasten runo.

Untuva, Amla ja Eeden shampoista ja Pörrö, Takku ja jompikumpi noista tuoksuttomana hoitoaineista. Olen näitä kampaajallani hiplaillut jo pariin kertaan.

Takku, hapsu ja pörrö hoitoaineet + hattara, nokkos ja untuva shampoot.

Cocos, nokkos ja piparminttu shampoo sekä hapsu, takku ja pörrö hoitoaine.

Ihania vaihtoehtoja näyttää olevan tarjolla. Valinnan vaikeus shampoopalojen kohdalla… 😊 Haluaisin kokeilla Nokkos-, kamomilla- ja cocos -shampoopaloja, ja Takku ja Pörrö-hoitoainepaloja.

Hattara, Cocos ja Piparminttu. Ja hoitoaineista Hapsu, Takku ja Pörrö. 😊

Appelsiini, takku ja nokkos

Olen ollut jo jonkin aikaa palashampoiden käyttäjä. Nyt on käytössä famon piparminttu, testailun mieluusti hattaran, merilevän ja nokkosen. Hoitoaineista nuo hajuttomat versiot.

Ihania tuotteita, valitaan nyt vaikka shampoista Untuva, Haituva ja Amla, sekä hoitoaineista Takku, Hapsu ja Pörrö.

Haituva, Untuva, Nokkonen, Takku, Pörrö ja Hapsu 💕🍀

Cocos, Eeden ja Kamomilla-shampoopalat, Takku, Hapsu ja Pörrö tuoksulliset hoitoainepalat.

Untuva, cocos ja appelsiini-shampoot, hoitoaineista takku, hapsu ja pörrö!

Haituva, untuva ja hapsu 😍

Shampoista kiinnostaisi: haituva, amla ja piparminttu. Hoitoaineista: takku, tuoksuton pörrö ja hapsu. Tosi vaikea oli päättää.. 😍

Ottaisin kolme Hattara-pöllöä, sillä se on mielettömän hyvä palashampoo! Aivan verraton, teki ihmeitä lähmäiselle takkutukalleni. Hoitoainepala Tuoksuton takku, tulisi hoitoaineeksi messiin, sillä sitä en vieöä ole testannut. Vaikkei tämän Hattaran kanssa hoitoainetta niin tarvikaan. T. Sini

Haituva
Hattara
Untuva
Ja
Takku
Hapsu
Pörrö

Piparminttu, eeden ja hattara. Tuoksulliset hoitoaineet. Tämä olisinunelmien palkinto. Palashampooseen olen jo siirtynyt yli vuosi sitten ja nyt olen metsästynyt näitä famoja testiin!

Nokkonen, merilevä, shikakai shampoot, takku, pörrö ja tuoksuton takku hoitoaineet.

Hattara, appelsiini ja nokkos shampoopalat ja hapsu, pörrö ja tuoksuton hapsu hoitsikkapalat 🙂

Aivan ihania!:) Ja mikä valikoima! Arpaonnen suosiessa testiin lähtisi Haituva, Untuva, Appelsiini, Takku, Hapsu, Pörrö.

Hattaraa ja takkua. <3

Shampoot: Hattara, Nokkos ja Eeden. Hoitoaineista tuoksulliset versiot. En malta odottaa, että pääsen tutustumaan näihin!

Oh la laa mahtavaa…Luonnon ystävänä nämä olisi kunnia käyttää..
Valintani on Haituva pöllö, Appelsiini ja Shikakay saippupalat, sekä hoitopalat, Takku, Hapsu & Pörrö, kiitos paljon. 🙂

Untuva-,Nokkos-ja Appelsiinishampoo, Hapsu-,Takku-ja Pörrö-hoitoaine

Ihania pöllöjä! 😍 Ja ihan mahtavaa, että myös hoitoainetta saa palana. Kuivakkaalle, luonnonkiharalle käkkyrälle nokkos-, merilevä- ja edenshampoopalat ja pörrö hoitoainepala kuulostivat sopivimmilta 😊💚

Ihana merkki ja kiva saada tietoutta hyvistä pienyrityksistä!
Shampoista valikoisin ehdottomasti Eeden shampoon, untuvan ja shikaikai shampoon.
Hoitoainepaloista tietysti suomalaiseen tukkaan sopiva takku on ehdoton ja tietysti hapsu sekä lapselle tuoksuton pörrö. 🙂 Ihania juttuja!

Shampoista haluaisin kokeilla Amlaa, Eedeniä ja Kamomillaa ja hoitoaineista tuoksulliset Takku, Hapsu ja Pörrö 🙂

Hei! Oon koittanut tota Amlaa ja hoitoaineista Pörröä. Äitikin tykännyt tosta Amlasta. Hiukset tuntuu ja näyttää kyllä paljon paremmalta kun pessyt palasaippuoilla. Esim. Mun äidillä oli ennen sellaset tosi lirut hiukset mitkä rasvoittui nopeasti ja nykyään ilmavat ja paljon terveemmän oloiset, eikä rasvoitu läheskään niin nopeasti. 🙂 Kun muutaman kerran pessyt palasaippuoiden käytön aikana normi markettishampoolla, niin hiukset ovat olleet sähköiset ja aika olemattomat pesun jälkeen, joten takaisin ei ole paluuta. Pörrö, Hapsu ja Takku hoitoainepaloista ja shampoopaloista Eeden, Shikakai ja Appelsiini.
<3 🙂

Ihan tosi mielenkiinytoista olisi päästä testaamaan näitä 😊 Hattara, eeden ja piparminttu sekä tuoksuttomat takku, hapsu ja pörrö.

Shampoota haluaisin: merilevä, piparminttu ja seikaksi, sekä hoitoaineista Takku, hapsu ja tuoksuton pörrö 🙂

Näitä olen kuullut paljon kehuttavan!
Jos voittaisin, haluaisin kookos-, kamomilla ja nokkosshampoot sekä Hapsu, tuoksuton Hapsu selä tuoksuton Pörrö -hoitoaineet.

Shikhahai, merilevä ja cocos shampoot sekä takku, hapsu ja pörrö hoitoaineet.

Shampoista piparminttu, merilevä ja hattara

Hoitoaineista takku, hapsu & pörrö

<3

Nokkonen, kamomilla ja merilevä sekä tuoksuttomat hoitoaineet

Vau ! Näitä pitää päästä testaamaan, shampooploihin aika skeptisesti kun olen suhtautunut tähän asti. Olisi mukava kokeilla shampoista piparminttu, untuva ja appelsiini ja hoitoaineista tuoksulliset takku, hapsu ja pörrö

Vau ! Näitä pitää päästä testaamaan, shampoopaloihin aika skeptisesti kun olen suhtautunut tähän asti. Olisi mukava kokeilla shampoista piparminttu, untuva ja appelsiini ja hoitoaineista tuoksulliset takku, hapsu ja pörrö

Untuva shampoo, kamomilla shampoo ja nokkosshampoo, hoitoainepaloista Pörrö, Hapsu ja Takku 😊

Shampoista kiinnostaa eniten Merilevä, Eeden ja Amla. Hoitoaineista Takku, Pörrö ja tuoksuton Hapsu.

Haluaisin testata ehdottomasti kaikkia pöllöpaloja! Hoitoainepaloista kiinnostaa Takku, Pörrö ja Hapsu.

Haituva-shampoo, Hattara-shampoo sekä Nokkos-shampoo!!! Hoitoaineista Takku, Hapsu ja Pörrö! 😻

Haluaisin Haituva-shampoon, Hattara-shampoon ja Nokkos-shampoon. Hoitoaineista haluaisin tuoksuvat Takku-, Hapsu- ja Pörrö-hoitoaineet!! 🙂

    Anteeksi, kommentoin vahingossa kaksi kertaa.. Luulin ettei kommenttini mennyt ensimmäisellä kerralla perille jostain syystä. 😐

Hoitoaineista haluaisin koittaa kaikkia kolmea tuoksullisena ja shampoista valitsisin Untuvan, Eedenin ja Appelsiinishampoon ☺

Shampoot shikakai, nokkos ja eeden olis kiinnostavat. Hoitoaineista Takku kiinnostaa tuoksullisena ja tuoksuttomana.

Shampoopaloista Hattara, Appelsiini ja nokkonen. Hoitoainepaloista tuoksulliset takku, hapsu ja pörrö.

Shampooista Piparminttu, Hattara ja Eeden. Hoitoaineista Tuoksuton takku, Appelsiini ja Tuoksuton pörrö.

Kaikki kolme tuoksullista hoitoainepalaa. Untuva, Eeden ja Appelsiinishampoot ☺👍

Shampoopaloista merilevä, piparminttu sekä appelsiini ☺️ Hoitoaineista tuoksulliset eli Takku, Hapsu ja Pörrö 😁

Ihana uusi tuttavuus! 😍 Shampoista Haituva, Appelsiini ja Kamomilla. Hoitoaineista tuoksulliset Hapsu, Pörrö ja Takku.

On kyllä söpöjä ja ihastuttaa myös lapsia😍 2 kpl hattaraa ja shikakain toivoisin voittavani. Hapsu on hyväksi havaittu ja takku myös.

Yhdet ovatkin testikäyttöön löytyneet ja aivan loistavia. 🙂 Itse ottaisin kolmikot Hapsu, Takku ja Pörrö hoitopaloista ja shampoista Shikakai, Nokkonen ja Untuva.

Aivan ihania!
Shampoo: Piparminttu, Hattara ja Cocos
Hoitoaine: Takku, Hapsu ja tuoksuton Hapsu

Takku, hapsu ja pörrö kiinnostaisivat hoitoaineista. Shampoista kiinnostaisivat merilevä, nokkonen ja kamonilla.

Hattara, Haituva ja Untuva
Takku, Hapsu ja Pörrö ❤️❤️

Shampoista appelsiini,piparminttu,cocos.
Hoitoaineista hapsu,pörrö ja takku.

Hattara, appelsiini ja pörrö 🙂

Appelsiini- kookos- ja appelsiinishampoo ja tuoksulliset hoitoaineet

Appelsiini,cocos ja nokkonen shampoot + takku,hapsu ja pörrö hoitoaineet.

Hattara, nokkonen& piparminttu- samppoot; hoitsikoista takki, hapsu ja pörrö.

Shampoista Appelsiini, Cocos ja Kamomilla. Hoitsikoista Takku, Hapsu ja Tuoksuton Pörrö. Nämä ovat houkuttaneet jo pidemmän aikaa, ois mahtavaa päästä kokeilemaan!

Hattara, appelsiini, amla sampoopalat ja takku hoitoainepala.

Sampoista voisi kokeilla Cocos, Eden ja Piparminttu, hoitoaineista tuoksuttomat versiot. Tähän asti olen käyttänyt Lush:n palashampoota, joka on kestänyt jokapäiväisessä käytössä jo kohta vuoden. Ei ole paluuta pulloihin.

Shampoista hattara, untuva ja haituva. Hoitoaineista hapsu, pörrö ja takku.

Hapsu, pörrö ja takku tuoksuttomina hoitoaineista. Shamppoosta untuva, hattara ja haituva. Nää on huippuja!

Shampoista Hattara, Untuva ja Haituva ja hoitoaineista Hapsu, Pörrö ja Takku 🙂

    Onnea Miia! Onni osui kohdalle 🙂

    Laitoin sulle just meiliä.

Shampoista hattara, nokkonen ja eeden kiinnostaa ja hoitoaineista kaikki tuoksuttomat versiot.

Mahtavaa että kirjoitat näistä.
Olen pitkään miettinyt näiden kokeilemista. Mutta
Käytän aika paljon hiustuotteita (lakkaa tms) ,ja olen
Miettinyt että saanko tällaisella tuotteella hiukset oikeasti puhtaaksi…?
Nyt olisi mahtava päästä kokeilemaan jos arpaonni
Suosii 🙂

Shampoot: shikakai,eeden ja piparminttu….hoitoaineet:takku,pörrö ja hapsu.Tuotteit on mullA OLLUtkin jo käytössä ja hyväksi havaittu.

Shampoot: appelsiini, cocos ja kamomilla. Hoitoaineet: takku, pörrö ja hapsu.

Mun ystävä oli juuri hommannut Famon hoitsikan, ja tykkäsi kovin- päätin itsekin testata jahka vanhat purkit on käytetty loppuun, ihana tuote! Kolme shmappoota; Untuva shamppoo, tuoksuton Kookos shamppoo sekä tuoksuton Nokkos shamppoo (myös appelsiini olisi kiinnostanut jos olisi vegaaninen). Hoitoaineista; Takku, Hapsu ja tuoksuton Pörrö. Peukku että ovat kaikki kohta vegaanisia👌

Untuva, haituva, hattara ja hapsu, takku, pörrö

Ihan kaikki kävisivät, sillä olen kokeillut vasta Hapsua ja Amla shampoota. Ainahan niitä voi antaa eteenpäinkin.

Ihania😍 ja varmasti superhyviä!!
Haluaisimme 5 tytön kanssa kokeilla shamppoista Shikakaita
(yhden yhden hentoihin hiuksiin), Nokkosta ja Eedeniä-nuorin saisi oman nimikkoshamppoon!
Hoitoaineista (niitä todella tarvitaan neljän tytön lähes vyötärölle ylettyviin, pitkiin paksuihin hiuksiin!) Takkua, Pörröä (yhdellä oikea pitkä pörrö :D) ja Hapsua!

Ihania! Untuva, nokkonen ja haituva shampoot. Takku, hapsu ja pörrö hoitoainepalat.

Minulle Eeden ja Takku, miehelle appelsiini.

Appelsiini, eeden ja porkkana, sekä takku, hapsu ja tuoksuton pörrö olis kiva päästä kokeilemaan.

Miten en ole näistä aiemmin kuullut😲 näitähän on pakko päästä kokeilemaan!
Shampoot: Appelsiini, Untuva, Hattara
Hoitoaineet: Takku, Hansu ja Pörrö

Takki, kamomilla ja untuva 🥰😍

Vitsi, juuri olen etsimässä palashampoota! Kiitos tästä vinkistä 🙂

Shampoot: Hattara shampoo, Eden shampoo ja Shikakai shampoo.
Hoitoaineet: Takku, Hapsu ja tuoksuton Hapsu.

Ihana arvonta😍
Näitä haluaisin ehdottomasti testata omille ja lasteni luonnonkiharille takkuhiuksille:
Untuva, piparminttu ja kamomilla shampoot. Takku hapsu ja pörrö hoitoaineet.

Untuva, Eeden ja Merilevä shampoot lähtis mulle.

3 x tuoksuton hattara
3 x tuoksuton hapsu
Oon todennut ne itselleni sopiviksi😍

Takku hoitoainepala, piparminttushampoo, nokkosshampoo ja appelsiinishampoo lähtis ainakin itsellä testiin 🙂

Haituva-, Eeden- ja nokkosshampoo. Hoitoainepala onkin jo käytössä, mutta en muista mikä näistä kun pakettia ei enää ole.

Untuva ja Appelsiini itselle ja pedoille
koiran shampoo

Untuva, haituva ja hattara shampoot, takku, hapsu ja pörrö hoitoaineet. Kokemusta ei mistään famon tuotteista vielä ole, mutta pitkään olen jo harkinnut ostavani.

Wautsiwau! Näitä oliskin mahtava saada kokeiluun. Shamppoista Untuva, Hattara ja Piparminttu. Hoitoaineista Takku, Pörrö ja Hapsu. 🦉😊🌎

Untuva-,merilevä- sekä eedensahampoot ja takku-,hapsu- sekä pörröinen hiushoitopalat❤️

Appelssiini ,cocos,Eeden shampoista.
Hoitoaineista kaikki tuoksulliset.

Shampoot: untuva, hattara ja kamomilla.
Hoitoaineet: takku, pörrö ja tuoksuton takku

Shampoo: hattara, untuva ja piparminttu!
Hoitsikka: takku, hapsu ja pörrö 😍

Shampoista Untuva, Haituva ja Piparminttu sekä hoitoaineista Takku, Pörrö ja Hapsu.

Itselläni on jo käytössä untuva-shampoo ja tuoksullinen hapsu.
Shampoista ottaisin Haituvan, Appelsiinishampoo palan ja Töyhtöhyypiön (koirashampoon).
Hoitoaineista tuoksuton Takku, tuoksuton Pörrö ja tuoksullinen Hapsu.

On ihan huipputuotteita.

takku, hapsu ja pörrö palat testiin

Vau mitä tuotteita! Näitä olisi ilo päästä testaamaan kun aiemmat palashampoo kokemukset eivät ole olleet kovin hyviä. Pitkä, paksu ja helposti rasvoittuva tukka. Haluaisin kokeilla shampoista: piparminttu, hattara ja nokkonen. Hoitoaineista: takku, hapsu ja pörrö. <3

Haituva, Hattara ja Untuva

Hoitopaloista tuoksullinen Takku ja Hapsu sekä tuoksuton Pörrö.

Itsellä kokemusta Untuva-palasta enkä kyllä vaihda!

Untuva, Kamomilla, Nokkos, Takku, Hapsu, Pörrö 😍

Shampoista Untuva, Eeden ja Kamomilla, hoitoaineista Pörrö, Takku ja Hapsu.

Ihania tuotteita!

Wow, miten ihania ja miten loistava keksintö tehdä myös hoitsikka palana! Haluaisin kokeilla Untuvaa, Shikakaita, Eedenia, Takkua, Tuoksutonta Takkua sekä Tuoksutonta Pörröä

Haluaisin kokeilla hoitoaineista takkua ja hapsua, hapsua ottaisin kaksi! Appelsiinishampoo kuulostaa ihanalta! Miehelleni ottaisin piparminttua sisältävän ja sitten haluaisin kokeilla nokkosta!

Shampoopaloista untuva, haituva ja appelsiini.
Hoitopaloista hapsu, tuoksuton pörrö ja tuoksuton takku.

Shampoo: Tuoksuton Cocos, Eeden ja Nokkonen.
Hoitoaine: Kaikkia tuoksuttomia 🙂

Pöllö-shampoopaloja (Haituva, Hattara ja Untuva), sekä tuoksullisia hoitoainepaloja (Takku, Hapsu ja Pörrö) kiinnostaisi kovasti testata! 😍

Voi miten kivoja tuotteita!
Jos arpaonni suosii, haluaisin hoitoaineista Takun, Pörrön ja Hapsun ja shampoista Appelsiinin, Haituva ja Kamomillan.

Nämä ovat kyllä ihan parhaita! Ottaisin hattara, piparminttu ja untuva shampoot. 🙂

Shikakai, Haituva-shampoo, Takku-hoitoaine, Hattara-shampoo, Pörrö-hoitoaine ja Hapsu-hoitoaine 😍

Nokkonen, piparminttu ja merilevä ja hattara
Ja hoitoaineita pörrö ja hapsu 💝

Pörröhoitoaine, kamomillashampoo ja koirien oma pala😊😊

Appelsiini-, nokkos- ja hattarashampoot ja tuoksuvat hapsu, takku ja pörrö hoitoaineet 😍

Tuotteet on erinomaisia ulkomaan reissuilla turha sinne on nestettä kuljettaa!

Untuva shampoo, hattara shampoo, piparminttu shampoo ja hoitoainepaloista takku ja pörrö kuulostavat sopivilta omaan päänahkaan ja koiralle kans oma shampoopala kun edellinen shampoo on päässyt loppumaan 🙂

Eeden ja piparminttu shampoo palat sekä hapsu hoitoaine pala 🙂

Saippuapohjaiset shampoopalat ovatkin jo tuttuja ja olleet vakiokäytössä sekä minulla että miehellä. Ovat kyllä tosi hyviä! Nyt testaisin ehdottomasti noita uusia pöllöshampoita Haituvaa ja Hattaraa, sekä tuttu ja turvallinen Piparminttu shampoo. Hoitoaineina tuoksullista ja tuoksutonta Hapsua sekä tuoksutonta Takkua.

Onko tällaisiakin olemassa 👌 ensimäisenä tuli mieleeni kun näin nämä 😊 takuulla huippuhyvä vaihtoehto normi Sampolle. Valitsin :
Untuva,eeden,nokkos & takku, hupsu, pörrö
😙

Shampoot: Untuva, Kamomilla ja Merilevä

Hoitoaineet: Tuoksuton Takku, -Hapsu ja -Pörrö

Shampoista haituva, hattara ja piparminttu voisi toimia parhaiten omalle kuontalolle.
Takku, hapsu ja tuoksuton pörrö hoitoainepaloista.
Palashampoot on vakkaristi käytössä mutta tämä merkki on vielä kokeilematta. Palahoitoaine puolestaan on uusi tuttavuus, sitä testaisin myös mielelläni.

Haituva, hattara ja Shikakai sekä Pörrö, tuoksuton pörrö ja tuoksuton hapsu

Hattara, untuva ja pörrö! <3

Appelsiini, Eeden ja Piparminttu shampoopalat.

Pörrö, Hapsu ja Takku hoitoainepalat tuoksullisina.

Olisi mukava päästä kokeilemaan toimivatko nämä tuotteet meidän hiuksiin, kun vastaavista tuotteista ei ole vielä sopivia ja hyviä löytynyt.

Shampoot appelsiini, eeden ja haituva, hoitoaineista Hapsu, Pörrö ja Takku.
Koko perheelle sopiva valikoima 🤗

Shampoista piparminttu, nokkonen ja hattara!
Takku, hapsu ja pörrä hoitoaineista.
Ehdottomasti pitää saada nämä testiin!☺️

Shampoista eniten kiinnostaa haituva, untuva ja shikakai. Hoitoaineista Takku, hapsu ja pörrö. 🦉

Aiku sööttejä! Shampoopaloista hattara, piparminttu ja appelsiini. Hoitoainepaloista takku, hapsu ja pörrö 😊

Rakkautta ensi palalla! Piparminttua testattu ja seuraavaksi kokeilla appelsiini-shampoota sitä kananmuna-versiota. Niitä toivoisin siten 2, yhtä untuvaa ja hoitoaineista 2 pörröä ja 1 takkua 😊

Shampoista ottaisin haituvan, untuvan ja shikakain (haituva jo käytössä ja todettu erinomaiseksi mutta mielelläni kokeilisin myös muita), hoitoaineista ottaisin tuoksulliset versiot joista pörrö löytyy myös ennestään 🙂

Hahtuva,shikakai, nokkonen ja takku, pörrö ja hapsu

n rakkautta ensimmäsestä pesusta alkaen. Kyllä hattara, haituva ja untuva tai appelsiini shampoo kelpaisi. Hoitoaineista kaikki tuoksuvat pääsisi käyttöön. Hoitopalaa voisi tuoksutella vaikka koko päivän.

Shampoot:Haituva,Hattara ja Kamomilla

Hoitoaineet: Tuosuton takku,Pörrö ja Hapsu

Olisi kiva tutustua näihin.

2x tuoksutonta pöllö untuva shampoopalaa ja 1 koirashampoopala, 2x tuoksuton pörrö ja 1x tuoksuton hapsu hoitoainepala.

Shampoopaloista hattara, haituva ja nokkosshampoo. Hoitoainepaloista tuoksuttomat. Meillä aika uusi tuttavuus nämä shampoopalat. Hattaralla olen nyt pessyt sekä omat että lasten hiukset, hoitoainepaloja ei vielä olla testattu.

Haituva, untuva ja eeden shampoot
Takku, hapsu ja pörrö hoitoaineet

Haituva, hattara, untuva sekä pörrö, takku ja hapsu 😍🤗

Untuva, haituva ja töyhtöhyypiö shampoopaloista ja hoitoainepaloista pörrö tuoksulla ja takku sekä hapsu tuoksuttomina. Nams!

Oi!’kokeiluun menisivät: Appelsiini,eeden,piparminttu -shampoot
sekä takku,hapsu,pörrö-hoitoaineet!

Shampoista kiinnostaa: Hattara, Shikakai, Piparminttu 🙂
Hoitoaineista: Takku, Hapsu, Pörrö. Kaikki nuo adjektiivit kuvastaa mun hiusten kuntoa tällä hetkellä ;D

Appelsiini ja haihtuva shampoista, takki hoitoaineista

Shampoista olis kiva kokeilla haituva, nokkonen ja eeden, hoitoaineista tuoksuttomat versiot

Shampoopohjaiset shampoot eli haituva, hattara ja untuva 😊
Hoitoainepaloista vaikka takku, pörrö ja hapsu 😊

Untuva, appelsiini ja eeden shampoo, hoitoaineista takku, hapsu ja tuoksuton pörrö

Haituva, Hattara ja Untuva.
Hapsu, Pörrö ja Tuoksuton Hapsu.

piparminttu, hattara ja untuva shampoota, sekä hoitoaineista takkua, pörröä ja tuoksutonta hapsua olisi kiva kokeilla!

Shampoopohjaset: hattara, piparminttu, haituva ja hoitoainepalat: takku, pörrö ja hapsu ☺️

Nokkonen, Eeden ja Untuva sekä takkua ja pörröä.

Shampoista kokeiluun haituva, untuva ja piparminttu. Hoitoaineista tuoksulliset Takku, hapsu ja pörrö.

Shampoista Untuva, Nokkonen ja Shikakai sekä hoitoaineista Takku, Pörrö sekä Hapsu.

Ilman muuta haluaisin testata seuraavia:
Tuoksuton Eeden shampoo, Haituva shampoo sekä Töyhtöhyypiö koiran shampoo.
Hoitoaineista suosikkejani ovat: Hapsu, Takku sekä Pörrö hoitoainepalat 😊

Shampoo: Untuva, Shikakai, Nokkos
Hoito: Pörrö, Hapsu, Takku

Shampoot: hattara, piparminttu ja appelsiini
Hoitoaineista kaikki kolme testiin – erityisesti takku kiinnostaa.

Eden, Untuva ja Merilevä shampoot ja Takku hoitoainepala. 🙂

Takku ja Pörrö hoitoainepalat. Haituva, piparminttu ja nokkos shampoopalat

Haluaisin testata kaikkia tuoksuttomia shampoo- ja hoitoainepaloja. 🙂

Haluaisin testata appelsiinia, untuvaa ja hattaraa shampoista. Hoitoaineista takku kiinnostaa sekä pörrö myös

Tuotteet jo hyviksi havaittu 🙂

Haluaisin shampoot: Hattara, Appelsiini, Piparminttu
Hoitoaineet: Molemmat Takut ja Pörrö

Kolme shampoota olisivat: Untuva, Shikakai ja Appelsiini vegaanisena
Ja hoitoaineista: Hapsu, Pörrö sekä Takku 😍

Shikai, merilevä ja kamomilla shamppoot. Hoitoaineista kaikista kolmesta tuoksuvat versiot 🙂

Ainakin hattara shampoota ja tuoksuton hapsu hoitoainetta kiinnostaisi testata! 😊

Hei! Nyt olen löytänyt pöllön 👍 kokeilisin untuva hattaraja shikakai. Wow

Appelsiini, piparminttu ja haituva.
Hoitoaineetkin saisi olla mieluusti tuoksuvia, eli pörrö, takku ja hapsu 🙃

Untuva-shampoo
Shikakai-shampoo
Eeden-shampoo

Takku-hoitoaine
Hapsu-hoitoaine
Pörrö-hoitoaine

Hattara, piparminttu & koirashampoo karvakamuille
Hoitoaineista jokaista tuoksuvaa eli Takku, Hapsu ja Pörrö.

Haituva, Untuva, Appelsiini, ja Takku, Hapsu, Pörrö 😍

Olisipa kiva saada testiin Haituva shampoo, Takku ja Pörrö hoitoaineet. Kiinnostavia tuotteita!

Hattara, appelsiini ja untuva

Takku, pörrö ja hapsu ❤

Shampoot: Nokkos shampoopala, Untuva ja Shikakai
Hoitoaineet: Ylang Ylang, tuoksuton Hapsu ja tuoksuton Pörrö

Shampoista Eeden, appelsiini ja piparminttu. Hoitoaineista pörrö, hapsu ja takku. Ihana arvonta ❤️

Oo, haluaisin ehdottomasti kokeilla nämä:

Shampoot: Untuva, Haituva ja Piparminttu.
Hoitoaineet: Takku, Hapsu ja Pörrö. 💕

Haituva shampoo ja takku ja hapsu hoitoainepala olisivat kiva saada kokeiluun!

Untuva shampoo, Shikakai shampoo, Koira shampoopala Töyhtöhyypiö, Takku sekä molemmat Hapsut. Olen jo pitkään käyttänyt palashampita, mutta hoitoainepalat ovat minulle uusi tuttavuus.

Shampoista Untuva, appelsiini ja shikakai
Hoitoaineista takku, hapsu ja pörrö

Haituva, appelsiini shampoopala shikakai takku, takku ja takku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.