Menu
Lue lisää

Miten vahvistaa omaa vastustuskykyään ravitsemuksella?

Katsoin eilen Biohakkerin flunssawebinaarin, jossa Teemu Arina ja lääkäri Olli Sovijärvi antavat neuvoja ravitsemukselliseen ja teknologiseen suojautumiseen virus- ja bakteeritartunnoilta. Jos kaipaat vinkkejä arkeesi siitä, miten ravitsemuksella ja elintavoilla voi vahvistaa omaa vastustuskykyään, suosittelen ehdottomasti katsomaan oheisen webinaarin — ja hankkimaan kaappiin esimerkiksi sinkkiä. Ilahdutti myös tieto, että uusi harrastukseni, talviuinti, on tutkitusti gutaa vastustuskyvyn kehittämiselle. Toki olen näin uumoillutkin, mutten ole selvittänyt faktaa sen kummemmin.

Biohakkerien flunssawebinaareja on kaksi: enganninkielinen, reilu parituntinen pläjäys käsittelee aihetta laajemmin ja suomenkielinen versio on Q&A-tyyppinen. Liitin molemmat tähän postaukseen.

Webinaarien vinkit ovat kullanarvoisia jokatalvisia kausiflunssia vastaan taisteltaessa. Jokaisen kannattaisi tsekata nämä läpi ja hommata kotiin edes perusjutut: sinkkiä, d- ja c-vitamiinia, pakuriuutetta jne. Ja mikäli et ole onnistunut saamaan käsiisi kasvomaskia (ovat apteekeista loppu), ei hätää, sillä ne eivät suojaa meitä juurikaan koronavirukselta. Paljon tärkeämpää on käsihygienia ja oma perusterveys. Tupakanpoltto btw on tartunnan saamisen riskiä kasvattava tekijä. Jos viimeinkin tumppaisit for good?

corona virus, koronavirus, flunssa, infektio, bakteeritartunta, influenssa, vastustuskyky, flunssaopas, biohakkerin flunssaopas, Biohakkerin flunssaopas -kirja on kattavin olemassaoleva, tutkittuun tietoon perustuva opas infektiotautien ehkäisyyn luonnollisin, ravitsemuksellisin ja teknologisin keinoin. Biohakkerin flunssaopas pohjautuu 266 tutkimuslähteeseen ja artikkeliin. Suurimmaksi osaksi viimeisen parin vuoden aikana julkaistuihin meta-analyyseihin.

Löydät kirjan enkuksi täältä ja suomeksi täältä, eivät maksa mitään!

Alla englanninkielinen webinaari, jossa mukana myös Jaakko Halmetoja ja Siim Land.

Koitetaan kaikki pysyä rauhallisina, olla hötkyilemättä ja levittämättä turhaa paniikkia.

Tätä toivoisi myös medialta.

2 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Biohakkerin flunssakirja ei ole ilmainen, se maksaa 9,90 €.

    Hämmentävää, ehkä se on muutettu maksulliseksi sitten. Aluksi oli kyllä maksuton!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.