Menu

Tervetuloa ensi lauantaina villiruokakahvilaan!

Alan vähitellen toeta viime viikonlopun VILLD-illallisista ja viime viikon kuvauksista. Tällaisten puristusten jälkeen miettii aina, että MITÄ IHMETTÄ OLEN AJATELLUT LUPAUTUESSANI KAIKKEEN TÄHÄN? Kunnes muistan, että niin, minähän tässä olen ollut ideoimassa koko hullunmyllyä, ihan oma-aloitteisesti. Noh, tuntuupahan ihanalta vaan istua koneen ääressä ja kirjoittaa, sen sijaan että sinkoilee ympäriinsä tuottajan, esiintyjän, raaka-ainekerääjän, rekvisitöörin tai catering-vastaavan roolissa.

Iso kiitos kaikille teille, jotka tulitte illallisille! Yli 160 ruokailijaa testasi ensi kertaa Ossin kokkauksia ja oli ihan superkiinnostavaa haastatella vieraita kysellen, miltä villiruoka maistuu. Suurin osa käytti sanaa kiinnostava. Moni totesi, että ruoka toi mieleen jotakin lapsuudesta ja että on uskomatonta ajatella tällaisten itselle aivan uudenlaisten makukokemusten olevan niin lähellä, omassa pihassa tai lähimetsässä. Henkilökohtaisesti minuun teki isoimman vaikutuksen annos, jossa pääraaka-aineena oli takiaisen juuri. Että olen ollut aivan tietämätön näin maukkaasta ja tyydyttävän suutuntuman omaavasta raaka-aineesta! Ja voikukkapesto — aah! Tulossa on oma päivityksensä dinnereistä, sen verran on sanottavaa etenkin raaka-aineista.

Mikäli et ollut illallisella, on mahdollisuutesi testata villiruokaa tulevana lauantaina! Me järjestämme nimittäin Fleminginkadulla VILLD pop up -kahvilan, jossa on tarjolla smoothieita ja vohveleita, jotka on valmistettu villiraaka-aineita käyttäen. Menu näyttää tältä:

SMOOTHIE 3 €

pakuri – mustikka – kuusi

pihlaja – omena – vuohenputki

VOHVELI 3 €

koivu – omena

Herkkuja on kuulkaa luvassa. Tuo pakuri-smoothie on varmasti myös lasten makuun ja koivu-vohvelit on ihan himmeitä! Järjestämme tempauksen yhdessä Plantin kanssa, jonka tuotteita käytämme smoothieiden ja vohveleiden tekoon, kaikki on vegaanista siis ja smoothiet ovat myös gluteenittomia.

Kahvilamme sijaitsee osoitteessa Fleminginkatu 21 ja on auki lauantaina klo 11-15. Meillä on pieni terassi ja sisätilatkin, mikäli sää ei suosi. Kaikki maksaa 3€ ja tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Emme ole päättäneet kohdetta vielä, joten jos sulla on hyviä ideoita, ehdota vaikka tekstin perään!

Mauista: etenkin pakuri-mustikka-kuusi -smoothie lienee lasten mieleen ja samaten vohvelit, joissa on päällä ihanaa koivusiirapilla makeutettua kauravaahtoa. Ei siis tarvitse jännittää vieraita ja uusia makuja ollenkaan, tule ennakkoluulottomasti testaamaan. Jääkahvin saa mukaan maksutta!

Kaikkien kahvilassa käyneiden kesken arvotaan Wilfan Power Fuel -blenderin, joten kandee poiketa, mikäli oma keittiö on blenderiä vailla! Löydät FB-eventin täältä, tervetuloa lauantaina moikkaamaan!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.