Menu

Juhannussaunan suosikkituotteet

Juhannusviikko — käsittämätöntä. En ole vielä edes sisäistänyt sitä, että on oikeasti kesä. Tosin: jos perinteisellä juhannusmeiningillä otetaan tämä viikko, kannattaa kaivaa esiin toppatakki ja pitkät kalsarit. Onpahan sitten iloinen yllätys, jos ei tarvitse pipoa ja käsineitä.

Oli sää mikä tahansa varmaa on se, että minä ja moni muu aikoo saunoa keskikesän juhlan aikaan. Juhannussauna ja pulahdus järveen on ehkä se olennaisin perinne mulle, mitä jussin viettämiseen tulee. Juhannussaunassa on paitsi aikaa vihtoa selkä punaiseksi, myös tehdä kasvonaamioita ja muutenkin vähän läträtä kosmetiikalla, jos viettää jussia mimmiporukassa. Ei silti: kyllä miestenkin kannattaa pitää ihostaan huolta (ja ajattelin ehkä koittaa salakavalasti ujuttaa mutanaamion oman seuralaiseni kasvoille), mutta useimmiten naiset ovat ne, joita kiinnostaa säätää juhannussaunassa kosmetiikalla.

Kokosin teille omat suosikkini juhannussaunaan, ja tällä kertaa Mádaran tuotteista, ne kun on mulle sattuneesta syystä hyvin tuttuja.

Mádaran misellivesi on superkätevä jos viettää juhannusta paikassa, jossa on rajallinen mahdollisuus vedenkäyttöön. Misellivesi on oma vakkarituotteeni mökillä, kun sillä saa iisisti sekä putsattua kasvot, että kosteutettua ihoa samalla. Nokkosvesi mulla on aina messissä myös; käytän sitä paitsi kuumina päivinä ihon freesaamiseen, myös kasvoveden sijaan. Täydellinen etenkin saunan jälkeen.

Vartalosaippuaksi roudaan mukaan Vert Moisture Soap -nestesaippuan (musta pakkausdesign on aika makea, eikö?) ja naamiona toimii Mádaran Syväpuhdistava Detox-mutanaamio, joka on aivan huippu! Teen muta- tai savinaamion kerran viikossa ja Mádaran tuote on toinen niistä kahdesta, joiden välillä vaihtelen. Ihan supertehokas, ihanan tuoksuinen ja virkistävä. Iho on tän jälkeen kuin samettia. Sopii loistavasti juhannusseremonioihin ja tosiaan: rohkaiskaa myös siippojanne testaamaan! Veikkaan, että on jäbille hauska kokemus, testata aavistuksen iholla kihelmöivää mutanaamiota. Mádaran naamio nimittäin on sikäli stydi, että sen kyllä tuntee — ja musta se on vain hyvä! Onpahan fiilis, että iholla oikeasti tapahtuu jotakin.


Mikäli haluaa yhtä vauvanpeppuisen vartalon ihon, kuin minkä saa kasvoille aikaan mutanaamiolla, kannattaa testata mun Pihlaja-vartalovoita. Sen koostumus ja tuntuma iholla on kermaisen pehmeä ja juhannussaunan jos minkä jälkeen Pihlaja Body Butter on huippu.

Vartalon iholle jos haluaa seksikkään hehkun, suosittelen — ehkä vähän yllättäen — testaamaan Mádaran Baby & Kids -sarjan  Cocoa and Plum Creamy Oil -ihoöljyä. Hunajalta näyttävä voiteen ja öljyn välimuoto antaa hottiksen hehkun raajoille. Kannattaa kokeilla.

Kasvoille käytän itse saunan jälkeen NokkossuihkettaRadiant Energy Face Oil -kasvoöljyä ja mun Pihlaja- tai Nokkosvoidetta. Kumpaa nyt mukaan sattuu eksymään. Molemmat toimii; Nokkonen vielä useammalle saunojalle kuin Pihlaja, se on kun on suositeltu erityisen herkkäihoisille. Huulille otan messiin Plum Plum -huulivoiteen, jolla saa just ihanan pussailtavat juhannushuulet.

Meikkiä en juhannussaunan jälkeen yleensä jaksa käyttää, hommaan ikään kuin kuuluu se saunan jälkeinen freesi fiilis ja lookki, vähän metsäläinen meininki. Mutta dödö nyt sallittakoon: Mádaran Soothing Deodorant -dödö on oikein pätsky.

Nämä postauksen tuotteet valitsin itse Mádaran valikoimasta ja sääsin teille -40% alen jokaiseen — kuinka siistä häh?! 😀 Mutta ale on voimassa vain muutaman päivän ajan, 19-21.6. ole siis nopsa. Mitään koodia et tarvitse, kunhan vaan menet Mádara.fi -sivuille ja tilaat, jos on jollekin tuotteelle tarve.

Vielä on muutama postaus luvassa ennen kuin vetäydyn neljän päivän juhannuslomalle, odotan kovasti!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.