Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon vinkit : meikkisiveltimien viikkohuolto

siveltimien huolto

Harvempi meistä käyttää samoja vaatteita montaa päivää putkeen, juo viikkoa samasta lasista tai jättää kasvonsa päiväkausiksi pesemättä. Silti moni käyttää samoja meikkisiveltimiä pitkiäkin pätkiä putkeen. Esimerkiksi Noora pesee ne kuulemma noin kerran vuodessa. Apua! Siveltimet olisi hyvä pestä kerran viikossa.

Kotioloissa sivellinten huoltoon ei tarvita marketeissa myytäviä sivellinten desinfiointiaineita, pelkkä kasviöljysaippua riittää. Kunnollisella saippualla peseminen huoltaa sivellintä, eikä pese sen karvoja pilalle. Pelkkä desinfiointiaine kuivattaa. Pidä siis huolta, että vaitsemasi pala sisältää runsaasti öljyjä. Omassa saippuapalassa öljyä on reippaat 72%.

Siveltimien viikkohuolto:

siveltimien huoltoKastele haalealla vedellä.

Hiero pyörivin liikkein saippuapalaan (ei pystysuorasti, etteivät karvat kärsi ja irtoa).

Hiero sivellintä pyörivin liikkein kämmeneen.

Toista edellämainittuja vaiheita niin kauan, kun meikkiä irtoaa.

Huuhtele hyvin. Käytä haaleaa vettä.

Kuivata lappeeltaan.

Omat tämän hetkiset suosikit sivellinrintamalla ovat Everyday Mineralsin sudit – pehmeitä; kun mitkä! Niitä löytyy mm. heidän omasta verkkokaupastaan* ja Biodellylta*, joka myy myös Ecotools-siveltimiä. Lisää sutivalikoimaa löytyy Greenlipsin verkkokaupasta*, Joliesta* ja Hyvinvoinnin tavaratalosta*.

Toi mun kuvissa esiintyvä saippuani on Cilla’s kivijalkakaupasta Hietsunkulmasta, mutta verkkokaupoista saattaisin valita tarkoitukseen vaikka Nurmen oliiviöljysaippuan*.  Se pisti tuossa selaillessa silmään, kun INCI oli huomattavan lyhyt verrattuna moneen muuhun ”kasviöljysaippuaan”.

Iloista viikkoa, Laura

 

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.