Menu

CosmEthics-appin suosittelulogiikka

Terveisiä startup-arjesta! CosmEthicsilla työskentely on alkanut rullata mukavasti ja olen päässyt sisään rutiiniin, jollaista mulla ei ole ollut vuosikausiin. (Mikäli kiinnostaa enemmän, mitä appimaailmaan kuuluu, kannattaa seurata mun Insta-, Twitter- ja Snapchat-tilejä, joita päivitän monta kertaa viikossa.)

Olen päättänyt jakaa täällä blogissa sellaisia appiimme liittyviä asioita, joiden uskon kiinnostavan teitäkin. Lähetin juuri uusimman mainoskirjeemme tilaajille ja julkaisen sen sisällön myös blogissani, koska uutiskirjeen aihe on mielestäni tosi olennainen sovelluksen käyttäjän näkökulmasta. Tässä siis infoa siitä, millä logiikalla CosmEthics suosittelee käyttäjilleen tuotteita.

new-website

 

CosmEthics suosittelee käyttäjille erilaisia kosmetiikkatuotteita. Ehkä olet miettinyt, mihin tuotesuosittelumme perustuu?

CosmEthics pitää sisällään erilaisia hälytyslistoja, joita voit kytkeä päälle tarpeesi mukaan. Voit valita monista listoistamme esimerkiksi “Muovit”, “Hajusteallergeenit” tai vaikka ”Alumiinit deodoranteissa”. Päälle kytkemäsi listat otetaan huomioon sinulle suositeltujen tuotteiden kohdalla, eivätkä suositellut tuotteet tällöin sisällä muoveja, hajusteallergeeneja tai alumiineja deodoranteissa. Voit myös lisätä profiiliisi yksittäisiä kosmetiikkakemikaaleja, joita haluat välttää, tai kytkeä halutessasi perushälytykset kokonaan pois päältä, mikäli haluat käyttää sovellusta ilman niitä. Käytännössä CosmEthics on applikaatio, jonka voit muokata täysin omia tarpeitasi vastaavaksi työkaluksi.

CosmEthicsin suosittelemat tuotteet eivät koskaan sisällä perushälytysten ainesosia (esim. EU:ssa kiellettyjä aineita, kuten formaldehydit, ftalaatit jne.). Sovellus ja etusivun tuotevirta eivät myöskään suosittele tuotteita, jotka eivät vastaa omia kriteereitäsi.

d67aeb4a-050e-47d0-bbc3-4c64e7d1ebbbCosmEthicsin tuotesuositukset eivät koskaan ole ostettua mainostilaa, vaan täysin riippumattomia suosituksia tuotteista, jotka applikaatio valitsee käyttäjälle sen perusteella, mitä hälytyksiä käyttäjä on kytkenyt käyttöön.

CosmEthics suosittelee sinulle tuotteita kahdella tavalla:

1. Skannatessasi kosmetiikkatuotteen viivakoodin

2. Etusivun tuotevirrassa (kuva oikealla)

 

1. Kun skannaat CosmEthics-appilla tuotteen viivakoodin, kertoo appi sinulle tuotteen raaka-ainekoostumuksen. Saat skannaamasi tuoteen tuotetiedon lisäksi suosituksia muista tuotteista, jotka CosmEthics-profiilisi perusteella olisivat sinulle soveltuvia.

Mikäli skannaamasi tuotteen analyysi antaa esimerkiksi punaisen hälytyksen, näet tuotearvion alla kolme sinulle sopivampaa tuote-ehdotusta (vihreä valo).

2. Etusivun tuotevirta sisältää kriteereidesi mukaisia tuotteita, joita voit scrollata alaspäin ja tarkastella tarkemmin tuotetta klikkaamalla.

CosmEthics on tuomassa pian markkinoille nykyisten listojemme lisäksi muutamia uusia, kosmetiikkavalintoja helpottavia listoja. Ole kuulolla!

***

Lisäksi haluan mainita adressista, joka kaipaa allekirjoituksia: teemme CosmEthicsilla päivittäin töitä kiellettyjen kosmetiikkakemikaalien käytön lopettamiseksi. EU-markkinoilla on parhaillaan yli 1000 kosmetiikkatuotetta, jotka sisältävät kiellettyjä aineita (Annex II).  Auta meitä saamaan ne pois kosmetiikkamarkkinoilta ja allekirjoita adressimme. Kiitos!

Toivottavasti tästä infosta oli apua! Voit laittaa kysymyksiä appiin liittyen mulle osoitteeseen nooraATcosmethics.com.

Yksi kommentti Jätä kommentti

Kommentit

Miten on laita näiden ns. kotimyynnissä olevien tuotteiden kuten Oriflame, Forever ym. saako niistä tietoa Cosm Ethicsiltä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.