Menu

Yllättäviä kemikaalijäämiä

Viimeistä lomaviikkoa viedään, mutta tänään alkaa pehmeä lasku työarkeen vaatimattomsti suoralla tv-lähetyksellä.

Moni varmaan huomasi jo blogin FB-ryhmän puolella linkin Ylen juttuun, joka pohjustaa sitä, mistä illalla studiossa puhutaan: minä ja lapseni olemme yksi kolmesta testatusta perheestä Ylen ja THL:n testissä, jossa tutkittiin bisfenoli-A:n, ftalaattien ja parabeenien pitoisuuksia meissä testihenkilöissä.

kc-astudio2

Tulokset olivat yllättäviä ja niistä puhutaan tänään illalla A-studiossa, suorassa lähetyksessä klo 21.00. Olen studiovieraana THL:n johtavan tutkijan Hannu Kivirannan kanssa ja pohdimme mm. sitä, mistä allekirjoittaneen, testin korkeimmat ftalaattipitoisuudet voivat johtua. Jatkan sen jälkeen samasta teemasta blogissakin, ennen lähetystä en halua avata aihetta enempää, että jää yllätysmomentteja studioonkin.

Nähdään illalla TV1:llä.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.