Menu

Nokkosia Stockan kosmetiikkaosastolla

Nokkosnainen tässä moi! Mikäli liikut huomenna Helsingin keskustassa, kurvaa ihmeessä Stockmannin kosmetiikkaosaston kautta, jossa odotan sinua Mádara-kasvihuoneessa kera Nokkosvoiteen ja -veden. Olen kertomassa herkän ihon Nokkosvoiteesta ja Nokkosvedestä, joka taitaa olla monikäyttöisin kosmetiikkatuote, mitä olen koskaan omistanut.

Mádara-osastolla on tarjolla myös Sami Tallbergin nokkossipsejä, sekä miehen mainot villiyrtti-kirjat. Harmi ettei Sami ole itse mestoilla, mutta ehkä ihan hyvä, koska viimeksi nähdessämme taisin kosia häntä. En nyt millään voisi mennä uusiin naimisiin. Kosimisen syynä oli miehen aivan taivaallinen villiruoka, joka taisi saada pääni vähän sekaisin Nokkosjulkkaripäivänä. Tai sitten syy oli Hemmon luomuskumpassa… Tiedä häntä, mutta Sami on ihana tyyppi. Terveisiä vaan Lontooseen.

kc-sokoksella

Leso Nokkosmama Sokoksella pari viikkoa takaperin

Mádara-osasto palvelee Stockmannilla koko viikon, minä olen paikalla huomenna keskiviikkona klo 15.00-18.00.

Olen vissiin vähän huono pr-täti, kun en ole tehtaillut varsinaista osta-nokkostuotteet-täältä -postausta, joten tässä muutama linkki. Ainakin nämä neljä luonnonkosmetiikan nettikauppaa myyvät Nokkostuotteita.

1) The Natural Goods Company: Nokkosvoide 17,95 €* /   Nokkossuihke 17,95 €*

2) Biodelly: Nokkosvoide 16,90 €* / Nokkossuihke 16,90€*

3) Hyvinvoinnin Tavaratalo: Nokkosvoide  16,80€* / Nokkossuihke 16,80 €*

4) Jolie : Nokkosvoide 18,00 €* / Nokkossuihke 18,00€*

Aika samoissa hinnoissa siis mennään kaikkialla, vaikka pieniä eroja toki onkin. Nyt en osaa sanoa, ovatko tuotteet Stockan kampanjaviikolla tarjouksessa. Laitan infoa FB-ryhmään huomenissa!

*Affiliate-linkkejä

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.