Menu

Julkkarivalmisteluja festarit mielessä

Terveiset työhuoneelta. Huolsin juuri viherseinää, joka raukkaparka kyllä ansaitsisi paljon paremman emänään kuin minä. En ole hortonomiksi syntynyt, vaikka luontoa rakastankin. Viherseinän kastelujärjestelmän pumppu on ollut rikki useamman vuoden ja sen sijaan että olisin vaivautunut ostamaan uuden, kastelen seinää pari kertaa viikossa käsin. Joskus tosin unohdan, ja siksi kai joudun säännöllisesti havaitsemaan, että jälleen yksi kasvipusseista on tyhjä. Kukka vaan on kuihtunut ja kadonnut jonnekin vihertaivaaseen.

Vielä muutama rehu puuttuu vasemmasta alalaidasta, pitää kipaista kukkakaupassa hakemassa muutama Lipstick flower lisää.

kc-viherseinaViherseinän pimppausoperaatio liittyy ensi tiistaihin, kun julkaisemme uudet Mádara-tuotteet. Jatkot ovat täällä päämajassa ja tyypilliseen tapaani ryhdyn aina juhlien alla säätämään ja kehittämään työhuoneelle sisustuksen nimissä uusia projekteja. Juhlien järjestäminen on asia, joka voittaa mielestäni aika monta muuta juttua to do -listallani ja bileet ovat aina hyvä syy paitsi ilahduttaa kanssaihmisiä, myös toteuttaa tilassa jotakin, joka jääkin pysyväksi osaksi sisustusta.

Näiden juhlien osalta varsinainen säätö näkyy postauksen nostokuvassa: tapetti aulan seinään. Siitä kuulette lisää ensi viikolla, kun blogissa on juttua paitsi uusista kosmetiikkatuotteistamme, myös itse julkkareista. Paikalle on tulossa iso ja ihana joukko huipputyyppejä, joiden kanssa on ilo nostaa malja paitsi lanseerauksen vuoksi, elämälle ihan noin muutenkin. Tässä ei taas viikkoon olla oikein nukuttu (imetyksen lopettaminen, oletan), joten edes muutaman tunnin paussi arjesta kelpaa. (Ei mietitä sitä keskiviikkoaamua vielä…)

Juhlista puheen ollen: kiitos kaikille bileskabaan osallistuneille! Voitto meni nimimerkille ”Marikki”, jolle jo meilasinkin. Oli ihana lukea osallistumispostauksianne. 😀

kc-beck

 

Tänä viikonloppuna moni lienee matkalla Suvilahteen? Flowssa olen minäkin, niin keikoilla, hommissa kuin syömässä! Saa nähdä mitkä artistit loppujen lopuksi ehdin nähdä, mutta vuoden ainoan keikkansa heittävän Reginan haluan kuulla ainakin, samoin ystäväni O Samuli A:n, sekä legendaarisen Shadowplayn, jonka riveissä siippani nykyään vaikuttaa. Niin, jos nyt mahdun Tiivistömöön sisälle, on aina aika tiukassa meinaan ko mesta. Ehkä pyörähdän Champagne Bar & Loungen kautta tsekkaamassa D.R.E.A.M. Dj-mimmit, jotka soittavat tiistain julkkareissanikin. Ja tietenkin Beckin, Florence + The Machinen ja monia, joista en edes mitään tiedä.

Leppoisaa viikonloppua!

2 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Voi kiitos vielä! Odotan innoissani juhlia! 🙂

Mukana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.