Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan Suomen Blogimedialta, mielipiteet ovat omiani.

Luonnonkosmetiikka-ale 24 h

Julkaisemme Mádaran kanssa vielä tänä vuonna jotakin uutta, suunnittelemaani. En ole järin hyvä panttaamaan mitään, joten tämä asioiden päällä istuminen tuntuu lievältä kidutukselta. Sen verran kuitenkin, että järkkäämme kesällä bileet, joihin kutsun myös muutamia blogin lukijoita. Aika mahtavaa!

Ensi viikolla Mádaralla on taas suosittu ale-myynti verkossa yhden vuorokauden ajan. 2. kesäkuuta verkkosivuilla on -40% ale KAIKESTA. Yli 50 euron ostoista saa ilmaisen kotiin kuljetuksen ja yli 60 euron ostoksista saa kaupan päälle SOS Moisture Cream -voiteen.

Sieltä vaan Pihlajavoiteita iso satsi, eiks ni? 😉

Kamppis on voimassa 24 tuntia, tiistaina 2. kesäkuuta klo 00:00-24:00.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.