Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan Suomen Blogimedialta, mielipiteet ovat omiani.

Unelmointia aurinkotervehdyksistä

Zombi tässä hei. Katselen Thaimaan lomakuvia ja mietin, että kyllä se oli eri asia olla univajeinen tropiikissa kuin kotona, vaikka asiaa aluksi epäilin. Juuri nyt vauva-arki on ihan järkkyä valvomista. Hector saa hampaita ja minä en juuri nuku tuntia pidempiä pätkiä.

Vaikka nukkumisen kanssa on vähän niin ja näin, on unelmoimiselle aikaa. Minä unelmoin liikunnasta.

Valmistelen teille parhaillaan postausta kotijoogasta, mutta koska nukkuminen on lähinnä vitsi, en ole uskaltanut kauheasti vielä testata asanoita. Etten vaan riko itseäni. Mutta voi kuinka odotan sitä hetkeä, kun saan rullata joogamaton auki ja olla tunnin rauhassa ja venyä pitkästä aikaa aurinkotervehdykseen! Minähän olen joogannut vuosia, kunnes pari vuotta sitten aloin kaivata vaihtelua. Nyt on taas tullut aika huokaista ”ommmmm”.

kc-joogaa.kellarissaOlen joogannut kotona oikeastaan siitä saakka kun 2000-luvun alussa aloitin astangan. Toki kävin alkeet ohjatussa joogassa, mutta noin muuten en tykkää käydä joogatunneilla. Joku aina piereskelee ja ahdistaa se väenpaljous. Yksinkseen on paljon ihanampaa. (Oikealla kuva ex-kotimme kellarista, jossa toisinaan joogailin. Ei ollut prameaa, mutta oli rauhallista.)

Vaikka olen joogannut paljon kotona, en ole joogannut koskaan nettijoogaopen ohjauksella. Nyt meinaan koklata sitä! Mahdollisuuden tähän tarjoaa sisältöyhteistyökumppani Yoogaia. Odotan kuin kuuta nousevaa! Saitilla on monia erilaisia tunteja, joista voi valita oman tasonsa. Tässä vähän osviittaa siitä, mitä esim. tänään on tarjolla:

kc-yoogaia

Paitsi että meitsi on luvannut testata palvelua ja kertoa mielipiteensä, sain myös teille mahdollisuuden samaan: käyttämällä koodia KEMIKAALICOCKTAIL2015 saat treenata Yoogaian kautta ilmaiseksi kaksi viikkoa.

Yoogaialla on menossa myös kampanja, jossa jokaisesta jokaisesta uudesta rekisteröityneestä käyttäjästä menee yksi euro Planin kautta tyttöjen koulutuksen hyväksi. Win-win!

Palaan aiheeseen heti kun saan a) unta b) miehen kotiin työmatkalta ja joogamaton auki.

O-do-tan.

2 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Olen käyttänyt yoogaiaa noin vuoden alusta ja täytyy kyllä liputtaa sen puolesta! Itse toki pitää huolehtia siitä, että tekee treenin, mutta tunnit ovat monipuolisia eikä tosiaan pelkästään joogaa! Toivottavasti jaksat pian kokeilla ja vauvasikin alkaa nukkua pidempiä pätkiä. Samanlaisen kokemuksen omaavana esikoiseni kohdalla ei kyllä ollut mielessä mikään muu kuin nukkuminen ja koska pääsee nukkumaan! Kevätaurinko onneksi vähän auttaa 🙂

Kuulostaisi houkuttelevalta!
Mihin asti kyseistä koodia voi käyttää? Tällä hetkellä arki niin hektistä ettei voi kuvitellakaan ehtivänsä perehtyä tarjontaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.