Menu

Ongelmia uutiskirjeen kanssa?

Viikko takaperin tilaajilleen lähetetty uutiskirjeeni ei ilmeisesti jostain mystisestä syystä tavoittanut kaikkien tilaajien postilaatikoita. Kannattaa tsekata roskapostilaatikko myös, joskus tällaiset postit saattavat suodattua sinne automaattisesti. Harmillista kyllä. (Ja toisaaltaan todella hyvä, koska varsinaisestihan suodattimet nappaavat turhan mainossisällön, jota tulee pyytämättä.)

Näyttökuva 2014-12-04 kohteessa 13.18.15

Laitan marraskuun uutiskirjeen nyt varmuudeksi ihan näillä näppäimillä tulemaan uudestaan. Toivottavasti kaikki tilaajat nyt saavat sen! Anteeksi te, joille kirje jo kertaalleen tuli, saatte nyt vähän spämmiä. Parempi kuitenkin tehdä tällainen testi, jotta en maksa huonosta palvelusta.

Toivoisin, että te, jotka olette tilanneet, mutta ette saa kirjettä tänäänkään, ilmoittaisitte itsestänne joko tämän postauksen perässä tai FB:n puolella. Näin saan käsitystä ongelman laajuudesta. Kiitos avusta!