Menu

Marjoja ja maskaraa -pokkarikoossa

Marjoja ja maskaraa ei ole enää uusi kirja, kolmevuotias jo. Sen sisältö ei ole vanhentunut, vaikka kirjoittaisinkin sen tänä päivänä ehkä hieman erilaista kieltä käyttäen. Sitten esikoisteokseni olen saanut kaksi lasta ja vanhentunut sen verran, että ehkä en toista ihan näin puhekielistä kirjaa enää tuuttaisi ulos. Onko minusta tullut jotenkin tylsä? Apua…

No mutta: minulla on aina muutama kappale kirjaani kaapissa, blogin kautta kun esikoistani tilataan ilokseni yhä.  Kirjavarastoni pääsi ehtymään kesällä, mutta sain vihdoinkin muutaman kymmentä kappaletta Marjoja ja maskaraa pokkarin muodossa. Ihanan pieni ja kompakti!

kc-pokkari

Polkaistaanpa siis pystyyn minimuotoinen joulupuoti: jos haluat Marjoja ja maskaraa -pokkarin jouluksi, omistuskirjoituksella postilaatikkoon kiikutettuna, teepä tilaus ensi viikolla perjantaihin, 12.12. mennessä. Hinta on 10 euroa sisältäen postikulut. Laitan kirjat postiin perjantaina, ne ehtivät siis hyvin jouluksi (postitus vain Suomen sisällä).

Meilaa tilauksesi osoitteeseen kemikaalicocktailATgmail.com ja otsikoi meilisi ”Marjoja ja maskaraa joululahja”. Näin erotan tilaukset meilitulvan seasta. Kirjan voi tilata hyvin jollekin toiselle, tontut voivat postittaa pokkarin suoraan sille kenelle haluat kirjan antaa — ellet sitten lahjo itseäsi. 😉

Valitettavasti kirjat on jo myyty loppuun! Infoilen kun saan niitä lisää. Kiitos kaikille, jotka tilasitte!