Menu

Marjoja ja maskaraa sähkökirjana

Yllätyksekseni pokkarit menivät viime viikolla kuumille kiville, harmitti myydä osalle teistä eioota. Myös kustantajan varasto on tyhjä, en tiedä otetaanko kirjastani kuudetta painosta. Mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen: Marjoja ja maskaraa on olemassa sähkökirjana! Olin ihan unohtanut sen.

kc-mm.sahkoinen

Kun kerroin Atenalle, että menekkiä olisi, kunhan vain olisi kirjoja, polkaistiin kustantajan ja Elisan toimesta pystyyn kamppis, se kuuluu näin:

Marjoja ja maskaraa -kirjan voi tilata sähkökirjana Elisa Kirjasta kampanjahinnalla á 7,90 e käyttämällä etukoodia KEMPPARI. Tarjous on voimassa 24.12. eli jouluaattoon asti. Ohjeet kampanjakoodin käyttöön löydät täältä.
kc-pokkari

Onhan se fyysinen kirja yhä ihana, vaikka sähköisessä maailmassa elämmekin, mutta toisaalta sähkökirjoja voi hamstrata ihanasti tabletille kymmenittäin ja ”raahata” niitä mukanaan vaikka maailman ääriin, ilman että painavat mitään.