Menu

Late night shopping Kallio

Joululahjat kivijalasta -haasteeni sai kuin tilauksesta tuulta purjeisiin: huomenna keskiviikkona järjestetään Late night shopping Kallio -tapahtuma. Joukko paikallisia yrittäjiä pitää oviaan auki klo 21 asti. Duunin jälkeen ehdit hyvin käydä kotona rentoutumassa, ennen kuin lähdet joululahjakierrokselle. Mukana on melkein 30 yrittäjää, jotka löydät kaikki tapahtuman FB-ryhmästä.

kc-latenightshopping

Oma työhuoneenikin osallistuu: Karoliinalla on ovet auki, mikäli haluat hankkia joululahjaksi lahjakortin ekohoitolaan tai vaikka ostaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Myös yksi paikallinen lemppariputiikkini, Cilla´s,  josta vastikään bloggasinkin, on mukana. Muita suosikkeja mainitakseni: Poola Kataryna,  Frida Marina, Soul Vintage, Folklore, sekä aivan uusi tuttavuus: Milk Helsinki.

kc-milkhelsinkiUusi putiikki Aleksis Kiven kadulla!

Päätimme lisäksi polkaista pystyyn kirppiksen, joten työhuoneeni Suuri & Mahtava on huomenissa kirpputori klo 16-21 välillä. Olen osan iltaa paikalla itse, myös Saara ja Leyla löytyvät täältä aarteineen. Tervetuloa glögille, kirppistelemään ja tsekkaamaan luonnonkosmetiikkaa osoitteeseen Fleminginkatu 2! Huom: Karoliina on paikalla klo 17 eteenpäin, meitsi jo klo 16 alkaen.