Menu

Kuoriva Pihlaja-saippuapala

Luonnonkosmetiikkamaakari tässä terve. En pysty kykenee ilmaisemaan sitä, kuinka siistiä on luoda omia suosikkituotteitaan. Sellaista kosmetiikkaa, jota ostaisi, ellei nyt sattuisi tehtailemaan sitä itse.

Mádaran kanssa on puskettu maailmaan nyt kaksi tuotetta ja kolmas on tässä. Täydellinen pala saippuaa.

kc-madara-pihlajasaippuaPihlajasaippua (myyntikappaleissa nurkka ei ole rutussa :))

Ai miksi täydellinen? Saippua kun on aika iisi konsepti. No niinPä. Tämä näet on Pihlajasaippua, joka myös kuorii. Olen aivan häikäilemättömästi kopioinut idean eräästä saippuakakusta, jonka ostin maaliskuussa San Franciscosta. Mainitsin Etta and Billien palasaippuan blogissakin. Sain siitä idean rakeisesta Pihlajasaippuasta, josta tuli juuri sellainen kuin halusin. Aika mahtavaa!

Tuote on ihan mainio minulle, joka käytän suihkussa aina harjaa. Olen varmaan 10 vuoden ajan pessyt vartaloni aika kovalla, saippuoidulla harjalla. Harjaaminen vilkastuttaa verenkiertoa ja luulisin, että ihoni on osittain siksi niin pehmoinen, että annan sille päivittäin vähän kovuutta.

Ongelmaksi muodostuvat reissut: koska olen tottunut päivittäin harjaamaan koko kropan, tulee harjattomasta suihkukokemuksesta väkisinkin laimea. Ei ole niin reipas ja puhdas olo kuin toivoisi. Mutta en nyt sentään ole niin hullu, että roudaisin varrellista puuharjaa mukana matkalle. No juu, onhan niitä erilaisia hankaavia käsineitä jne. mutta en oikein ole koskaan innostunut niistä, vaikka paremman puutteessa menevätkin.

Tämä kuoriva saippuapala on ihan täydellinen reissukaveri sen lisäksi, että sille on käyttöä kotona. Tällä kun hieroo kroppaa, saa ihanan pehmoisen ihon, aivan kuin harja+suihkusaippua -yhdistelmällä. Pala pysyy hyvin kädessä ja on helppo käyttää. Se kuluu tosin aika nopeasti, ei ole siis ikuinen, mutta eipä ole tarkoituskaan.

kc-madara_joulupakkaus

Pihlaja-saippuapala ennätti Suomeen juuri sopivasti jouluksi ja siksi se onkin sujautettu Mádaran Pihlaja-joululahjapakettiin (kuvassa). Boksissa on Pihlaja-vartalovoide ja Pihlaja-saippuapala. Valitettavasti saippuapalaa ei toistaiseksi myydä erikseen.

Koska, en vieläkään ole arponut blogissa edes Pihlajavoiteita, korjataanpas asia kertaheitolla!

Tähän postaukseen reagoivat ovat mukana Pihlaja-joulupakkauksen arvonnassa. Vastata voi ensi sunnuntaihin, 23.11. saakka, skaba käynnissä siis tämän viikon.

kc-madara_joulupakkaus3

Kerro postauksen perässä, onko sinulla jo kokemuksia Pihlaja-tuotteista ja jos, niin minkälaisia? Tuotekehitysideoita otetaan vastaan!