Menu

Elina Priha: tilkkujen kesyttäjä

Elina Prihan esikoismallisto innosti minua viime vuonna kovasti. Huilin palkintokuviassa päälläni oli Prihan haalari, joka on valmistettu suunnittelijalle ominaisella tilkkutekniikalla. Tuon mielelläni esiin kotimaisia suunnittelijoita kun voin, vaikke tämä nyt varsinainen muotiblogi olekaan. Pitäähän ihmisen johonkin pukeutua. Mielummin ekologiseen ja eettiseen, kuin massatuotettuun halpakamaan.

Prihaa näkyy myös Iisan yllä Se pyörittää -musiikkivideossa.

Elina uusiokäyttää vanhoja materiaaleja ja luo niistä uutta ja kiinnostavaa. Hän yhdistää perinteistä tekniikkaa moderneihin muotoihin ja lopputulos on mielestäni ihan huikea. Leikkisä, moderni, uniikki — ihan kreisi. Kierrätystä parhaimmillaan.

Elina asuu Lontoossa, mutta piipahti taannoin täällä Kalliossa näyttämässä mulle uusia juttuja, mm. uuden mallistonsa takkeja.

kc-priha2

kc-priha.3

kc-priha-4

Täytyy myöntää, että sivuillaan takit eivät olleet yhtä kivan näköisiä kuin livenä. Rakastuin tähän täysin: kuinka kaunis ja hassu. Takki on ihanan pehmeä, materiaalit kun ovat aikaa nähneet ja käytössä pehmenneet. Takkeja on kaapissani kieltämättä jo tosi monta, mutta kun Suomessa takiton kausi on niin superlyhyt, on kiva vaihdella rotseja. Kuka nyt jaksaa aina olla samassa? En silti halua täyttää kaappiani halpisketjujen tusinatavaralla, Priha on kaikkea päinvastaista. Odotan jo kevättä, että saan ottaa tämän käyttöön.

Kuten usein minulla on tapana, saadessani jotakin, haluan laittaa jakoon jotain myös teille. Elinan tuotteet ovat juuri tulleet myyntiin Asokselle ja Kempparin lukijoille onkin 27.11. saakka voimassa ale-koodi, jolla Prihoista irtoaa -30% alennus. Käytä koodia KEMPPARI.

Lisäksi arvon blogissa tämän huipun Priha-repun. Minusta tuli taas reppujen käyttäjä, kun aloin yhdistää taittopyöräilyn ja julkiset pari vuotta sitten. Olkalaukku on aina tiellä ja tippuu vauhdissa, reppu on kätevä ja ergonominenkin. Tämä Priha-reppu näytti paljon pienemmältä, kuin miksi osoittautui. Loistava kaupunki- tai vaikkaa festarikassi, johon saa olennaiset mukaan. Repun selkää vasten tulevalla puolella on ulkotasku, johon saa kätevästi vaikka avaimet, lompakon ja muun tärkeän.

IMG_priha3

kc-priha-reppu

Repun arvontaan voi osallistua 27.11. asti tykkäämällä Elina Prihan FB-ryhmästä. Muista myös huutaa hep tämän postauksen perässä! Muuten et ole mukana arvonnassa.