Menu

New hoodz

Terveisiä muuton keskeltä — ja terveisiä Kalliosta! Ikkunasta näkyy kaunis Torkkelinmäki, aurinko paistaa ja Aleksi Pahkala soittaa radiossa täydellistä soundtrackia. Koko elämä on siirretty uuteen paikkaan ja kökin täällä sadan laatikon kanssa miettien, mistä ihmeestä purkamisen aloittaisi…

Kylppärin peilikaappi on toki jo fiksattu kuntoon! Kerrankin saan kaiken kunnolla yhteen paikkaan. Kuinka monta tuttua tuotetta tunnistat? Aika hyvin ovat luonnonkosmetiikan eri merkit edustettuina, sanoisin. Sekakaäyttäjä kun olen.

kc-peilikaappi

Blogausaiheita olisi vaikka kuinka, mutta nyt etusijalle kiilaavat nuo kaikkialla pinoina nököttävät punaiset vuokralaatikot, jotka on pakko saada tyhjiksi. Tiedoksi kuitenkin, että huomenna tulossa vinkki luonnonkosmetiikan ystävämyynnistä. Stay tuned…