Menu

Hyvää (liian) halvalla

Urani luonnonkosmetiikan suunnittelijana on edennyt tuotteessta A tuotteeseen B; Pihlaja-sarjan toinen voide, Pihlaja Body Butter tulee myyntiin näillä näppäimillä. Kerron tarkemmin mihin ja koska, kun h-hetki on lähempänä.

kc-launch3

kc-madara-julkkarit

Mádaran perustaja Lotte ja meitsi julkkaripäivänä

Ehdin levähtää Body Butter -julkkareiden jälkeen viikon, kunnes alkoi muuttoon valmistautuminen. Olen kahden viikon ajan pakannut perheemme elämää laatikoihin, matkalaukkuihin ja nyssäköihin ja vihdoinkin ollaan uudessa kodissa.

kc-peilikaappi

Ekana järjestin tietenkin päivittäiskosmetiikan paikoilleen, näittekin eilen kuvan tuotteista, joita arjessa käytän. Olen luonnonkosmetiikan sekakäyttäjä, mutta toki minullakin on muutamia suosikkisarjoja. Mádara* on niistä yksi. Tykkään toimivien tuotteiden lisäksi brändin avoimuudesta ja arvoista: laadusta ei tingitä, mutta kuluttajahinnat pyritään pitämään kohtuullisina. Se on todellinen haaste kosmetiikan suunnittelussa, sen olen huomannut.

kc-madarapusu

Dödösuosikkini vuodesta 2011

Mádaralta käytän parhaillaan neljää tuotetta: dödöä, Pihlajavoidetta, Pihlaja Body Butteria ja aivan hämmentävän ihanaa kasvoöljyä, joka saapuu kauppoihin loppuvuodesta. Myös sarjan shampoita voin suositella! Kesällä sivelen raajoihini Mádaran Flower Dust -hohtovoidetta, joka saa vartalon ihon sädehtimään elegantisti. Vaikka kuinka yritin, ei hohdetta saa vangittua kuvaan (ainakaan minä), mutta livenä iho näyttää tosi kauniilta.

Tiedän joukossanne olevan monia Mádara-faneja, joten kuulkaahan tätä: Mádaran verkkokaupassa alkaa maanantain ja tiistain välisenä yönä klo 00:00 ale, joka kestää 24 tuntia. Koko valikoimasta saa alennusta -40% . Ei paha! Lisäksi yli 60€ arvoisiin tilauksiin saa ilmaisen toimituksen ja lahjaksi kosteusvoiteen (SOS Moisture Cream, 32€ arvoinen). Jos et itse tarvitse tuotteita 60 euron arvosta, niin kimppatilaus ystävän kanssa voisi olla hyvä idea. Säästää kuljetuskustannukset nääs. Tosin: kumpi sitten saa sen SOS-voiteen?

* Sisältöyhteistyö Suomen Blogimedia ja Mádara