Menu

Videoterveiset Sveitsistä

Pitkästä aikaa blogaus videon muodossa. Näitä tulee lähipäivänä muutama lisää, onneksi uusi kamerani näyttää olevan ihan pätsky vehje. Ei ollut niin yksinäistä odottaa junaa väärällä asemalla, kun opettelin käyttämään uutta matkakumppania.

Kuten videolla totesin, olen reissussa Vogelin — tarkemmin Bioforcen* kutsumana (eli kustantamana). Bioforce on Vogel-tuotteiden valmistaja, mikäli ihmettelet. Kyseessä on sisältöyhteistyö Suomen Blogimedian kautta ja reissu on järkätty vartavasten minulle. Luvassa on tutustumista Bioforcen tehtaisiin ja puutarhoihin, haastattelen tutkijoita ja tutustun Alfred Vogelin kotitaloon ja puutarhaan sekä museoon. Huippua, kerrassaan.

kc-maisema

kc-kamat

kc-arbon

kc-salvia

Aika symppistä: äsken sisään hotelliin astuessani henkilökunta totesi: ”Aaa, you must be frau Shingler!” Tämä Arbon on aika pieni paikka. 🙂

Mahtavaa on, että täällä tuoksuu jokin paikallinen kasvi, joka vei minut heti lapsuuteni kesälomiin. Olemme näet viettäneet näillä suunnilla maailmaa lukemattomia kesälomia perheen kesken ja juuri nyt ulkona tuoksuu jokin hyvin tuttu… Melko nostalginen fiilis.

Huomenna on aikainen herätys, painun pehkuihin. Pitäkää nyt peukkuja sään puolesta, että saisin irti niin paljon kuin mahdollista herra Vogelin elämäntyöstä.

* Sisältöyhteistyö Bioforcen kanssa