Menu

Luonnonkosmetiikan ystävämyynti

kc-organicbeautyhousePerinteinen luonnonkosmetiikan kesäystis tulee taas. Ja taas se tapahtuu verkossa (mikä on minusta ihan mahtavaa, pallomahani kanssa kun en jaksa lähteä väentungokseen).

Ystävämyynti tapahtuu Organic Beauty House -verkkokaupassa 29.-30.5. siten, että se alkaa torstaina 29.5. klo 00.00 ja on voimassa perjantaina puoleenyöhön saakka. Valikoima kuulemma päivittyy jatkuvasti myynnin aikana, kannattaa siis kurkkia tarjontaa säännöllisin väliajoin.
kc-rosmariinihiusvesi

Myynnissä on tuotteita Weledalta, Mádaralta, Santelta, Tropicailta, Logonalta ja Providalta…  Kaikki vähintään 25, jopa 40 prosentin alennuksilla. Luonnonkosmetiikassa kaikki aleprossat kelpaavat allekirjoittaneelle, tuotteet kun voivat olla arvokkaitakin.

Jos haluat, voit käydä suunnittelemassa hankintoja ennakkoon, saitti on jo auki. Mutta tosiaan, se päivittyy jatkuvasti myynnin aikana (syytä tähän en tiedä).

Myynnissä on ale-hinnoin monia tuotteita, jotka ovat olleet viime aikoina omassa/perheen käytössä: Biosoliksen aurinkovoide, Santen musta hiusväri, Logonan lasten hammastahna, Weledan raskausajan hoitoöljyWeledan tyrnisuihkusaippua, Mádaran dödö (hitsi ostin tätä näköjään eilen turhaan täysihintaisena) ja ihan mah-ta-va rosmariinihiusvesi Weledalta (kuvassa). Kirjojakin on myynnissä, mm. meikäläisen Marjoja ja maskaraa. 😉