Menu

Viikonloppuna luonnonkosmetiikkamessuille

Mitä teet tulevana viikonloppuna? Minäpäs tiedän. Suuntaat askeleesi Kaapelille, sillä siellä järjestetään sekä Kierrätystehdas, että Luonnonkaunis-messut. Suhteellisen täydellinen kombo, sanoisin!

Vaikka olen suuri kierrätyksen ystävä, veikkaan suurimman osan ajastani kuluvat kosmetiikkapuolen koluamiseen. Mukana messuilla ovat ainakin Aamumaa * Acorelle * Alorée * Argital *Aubrey Organics * Benecos * Biosolis * Born to Bio * Cattier-Paris * Dr.Hauschka * Flow Kosmetiikka * Khadi * Lily Alexandra * Lavera * Madara * Mellis * Melvita * NAFHA * Naobay * Paris Exclusive Cosmetics * Sante * Skin Blossom * Sophyto * Speick * Terre d’Oc * Weleda * Zao Make up * Zuii Organic… Messuilla on eri brändien lisäksi myös hoitola, jossa voi testata erilaisia käsihierontoja ja kasvohoitoja.

Listalta löytyy monia omia suosikkejani, ja myös uusia tuttavuuksia. Esimerkiksi NAFHA on minulle tällainen ja sen tuotteet odottavatkin kaapissa parhaillaan testaamista. Nyt kun iho on taas kunnossa, on ehkä aika korkata uuden sarjan tuotteet. Jänskää.

ks-ddvoiteetKuva: Dorit Salutskij

Saatatte myös törmätä Pihlaja-voiteeseen. Messuilla on meinaan aika hyvä tarjous liittyen sekä voiteeseen, että Marjoja ja maskaraa -kirjaani: voide + kirja kustantaa 20 euroa. Hyvä idea vaikka äitienpäivälahjaksi. 😉 Ja kuulin, että myös meitsin ja Mádaran tulevista hommista paljastetaan ständillä jotakin, joten siellä voi käydä vaklaamassa, että mitä ihmettä…

kc-mahaMeikkis Kaapelilla messuhulinassa keväällä 2010. Look on tänä vuonna melko sama…

 Olen itse kolunnut luonnonkosmetiikkamessuja monta vuotta ja viime vuonna tuntui, että keväiset messut ovat vihdoinkin löytäneet paikkansa Kierrätystehtaan kyljestä. Muutamia vuosia takaperin Luonnonkaunis-messut järkättiin Finlandia-talolla, joka kaikin puolin oli vähän outo paikkavalinta. Vaikka Kaapeli ei ole yhtä keskustassa kuin Finlandia-talo, on se puitteiltaan mainio ja juuri Kierrätystehtaan kyljessä luonnonkosmetiikkahommat toimivat hyvin. Veikkaan molempien messujen hyötyvät toisistaan.

Luonnonkaunis-messut ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17. Tapahtuma ei maksa mitään. Olen itse menossa lauantaina, ehkä törmätään? Minut tunnistaa pallomahasta. T.muumi