Menu

High five ja kevätsiivous

Tällä viikolla olen yläfemmaillut itseni, lapseni ja apinan kanssa. Itseni kanssa, koska olen selvinnyt hengissä kaikesta duunista, sairastelusta ja yksinhuoltajuudesta viikon ajan, lapsen kanssa yläfemmaillaan about kaikesta ja kuvan apinan kanssa, kiitos rohkaisevan uutiskirjeohjelma MailChimpin.

Yläfemma myös teille 1500:lle, jotka tilasitte Kempparin ekan uutiskirjeen! Se löytyy nyt sähköposteistanne. Antakaa ihmeessä palautetta, jos jokin ärsyttää tai ei toimi. Teknistä apua saat FB:n puolella Kempparin ryhmässä, mikäli on esim. ongelmia kuvien aukeamisen kanssa.

kc-mailchimp

Esittelin uutiskirjeessä teille assarini Eevan, josta tulette kuulemaan lisää blogissa kevään aikana: parhaillaan hän mm. testaa teille luonnonkosmetiikkaa. Näin blogiin tulee yhden tuotekokemuksen sijaan kahden ihmisen mielipide. Ihan tervetullutta minusta. Kaksin on muutenkin kivempaa kuin yksin. Lopputuotteeseen päätyy kaksien silmien ansiosta vähemmän kirjoitusvirheitä ja saan kerrankin sitä kauan kaivattua suodatusapua. Jahka tekniikka on ajan tasalla, saatte myös nauttia Kempparissa Marjan seurasta, jolla on mainio reseptivideoblogi.

Aiheesta toiseen… Kotimme kaipaa kipeästi kevätsiivousta. Vuoden jahkailun jälkeen olen vihdoinkin palkkaamassa siivoojaa työhuoneelle, pitäisiköhän palkata sellainen kotiinkin? Nimittäin: jos voin valita imuroinnin ja bloggaamisen välillä niin kamoon, tietty bloggaan. Mutta siinä vaiheessa kun lapsi alkaa leikkiä pölyllä ja harjalla curlingia, pitäisi varmaan ottaa itseään niskasta kiinni… Pitänee siis siivota viikonloppuna. Natural Goods Companykin siivoaa, järkkää luonnonkosmetiikan kevätsiivouksen nimittäin:

kc-aletuotteet

Järjestämme varaston tyhjennysmyynnin 28.2. – 2.3.2014

Tarjolla laaja valikoima tuotteita Weledalta, Mádaralta, Santelta, Tropicailta, Logonalta ja Providalta sekä pieni erä aitoja tuoksukynttilöitä -kaikki vähintään 25% JOPA 40% alennuksin! Alennushinnat tulevat voimaan 28.2. perjantaina klo 8.00 ja ovat voimassa 2.3. sunnuntai iltaan klo 24 asti.

Tyhjennysmyynti löytyy TÄÄLTÄ.

Aikana ennen kuin sain luonnonkosmetiikkaa blogin kautta, vahtasin tällaisia myyntejä aina haukkana. Loistava tapa säästää monta kymppiä.

Mitä seuraavaksi? Tänään olen antanut kaksi puhelinhaastattelua, pukannut uutiskirjeen maailmalle, lupautunut hiusmalliksi, jahdannut SBM:n bloggaajia puhelimella, tullut annoskateelliseksi Hannen dönerkebabista ja pyykännyt koneellisen. Seuraavaksi pitäisi imur…ei kun perehtyä maakaasuasiaan, kun sain kritiikkiä liittyen Viking Grace -aiheeseen. Palaan siihen siis.

Ihanaa keväistä loppuviikkoa jengi, ulkona on kuin huhtikuussa konsanaan!