Menu

Myös atoopikolle: Pihlaja DD-voide

Olen kiinnostuneena ottanut vastaan palautettanne Pihlajavoiteesta. Vuodenvaihteessa osa kaupoista joutui yllättäen myymään eioota ja olemme Mádaran kanssa olleet iloisen yllättyneitä voiteen suosiosta. Kiitos kaikesta palautteesta!

kc-messuilla

Asiakkaan kanssa I love -messuilla

Kuva: Dorit Salutskij

Tiesin toki, mitä tuubeihin on pakattu: huolellahan testasimme, sekä Mádaran porukka, maahantuoja että minä jokaisen labrasta tulleen version, mietimme värin ja tuoksun (meitsillä oli viimeinen sana, arvatkaa stressasiko?) ja testautimme vielä teistä kootulla testiryhmälläkin. Olimme kyllä aika varmoja, että voide on oikeasti todella hyvä ja sopii koko vartalolle, mutta mikä itselleni on tullut yllärinä, on ollut niiden kaikkien atoopikkojen (suurin osa atooppisten lasten äitejä) palaute tuotteen sopivuudesta. Aluksi ajattelin kyseessä olevan vain sattuman, mutta nyt näiden kaikkien yhteydenottojen jälkeen uskallan todeta, että tuote tosiaan taitaa sopia mainiosti atooppiselle iholle. Huippu homma!

ks-ddvoiteetKuva: Dorit Salutskij

Viimeisin kommentti atooppisen lapsen äidiltä tipahti meiliin tänään:

Moikka! Pakko oli tulla hehkuttaan sitä sun rasvaa!!
Mun 3-veelläni lääkäri totesi atooppisenihottuman, määräsi Agualan.l:llää ja kortisoonia, menin kauppaan ja hain Madaraa ja kookosöljyä (reseptit vein tunnollisesti paperinkeräykseen). Hyvin futaa!!
Että kiitos vain kovasti!

***

 Lukijoiden palautteen lisäksi myös esim. bloggaaja Tuulia T. on saanut atooppiselle iholleen sopivan tuotteen Pihlajavoiteesta:

Vuosien varrella olen käyttänyt ja kokeillut varmasti kymmeniä, jopa satoja erilaisia voiteita kuivaan atooppiseen ihooni. Näin talven tullen ihostani tulee erittäin kuiva ja saan helposti ihottumaa, mikä asettaa haasteita myös oikeanlaisen kosmetiikan ja etenkin kosteusvoiteiden löytämiseen. Harvat voiteet ovat tarpeeksi ravitsevia, ja toisaalta ne voiteet, jotka tuntuvat tarpeeksi paksuilta, jättävät armottoman kiillon ja rasvaisuuden tunteen kasvoille useaksi tunniksi. Sopivan kosteusvoiteen metsästys jatkuikin siis vielä siirryttyäni luonnonkosmetiikkaan, ja vain muutamat tuotteet ovat vastanneet omia vaatimuksiani sekä laadun että hinnan suhteen. Koska oikeanlaisen kosteuvoiteen löytäminen voi olla yllättävän vaikeaa, ajattelin tulla jakamaan teille vinkin voiteesta, johon olen ollut äärimmäisen tyytyväinen ja iloinen. Kyseessä on Madaran Pihlaja DD-voide, jonka bloggaaja Noora Shingler on kehittänyt yhteistyössä Madaran kanssa.

Lähde: Uusia Tuulia -blogi

kc-ruohonjuuriRuohonjuuren asiakkaiden top 4

Pihlajavoide pääsi hetkeksi loppumaan, mutta nyt kaupoissa on uusi erä ja tuotetta saa monesta paikasta. Sekä Ruohonjuuret että Ekolo myyvät (molemmilla myäs nettikauppamahdollisuus), samoin Sokokset, Emotionit ja Stockmann. Nettipuolella en ole tietoinen, ketkä kaikki Pihlajavoidetta kauppaavat, mutta aika huokeasti (11,50 €) se on myynnissä esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalossa*. 11,50.

… että tällainen kaupallinen pläjäys tähän väliin. Kiitos ja anteeksi. Tiedän, että te kaikki ette tykkää siitä, että tienaan nykyään bloggaamisesta ja siihen liittyvistä hommista palkkaakin. Se vaan on ystävät niin, että pyhällä hengellä ei tehdä hommia kovin monia vuosia, joten koittakaa kestää. Koitan ainakin kanavoida osaamiseni hyviin juttuihin! 😉

(Mikäli sinua kiinnostaa Pihlaja DD-voiteen tarina tarkemmin, löydät sen blogini yläpalkiston Phlaja DD-voide -kohdasta.)

*Affiliate-linkki