Menu

Herkkuja jaossa: Kempparin uutiskirje

Uusi vuosi, uudet kujeet: Kempparin uutiskirje tulee! Se on tarkoitettu niille, joita kiinnostavat  ajankohtaiset asiat liittyen terveyteen, luonnonkosmetiikkaan, luomuruokaan, arjen kemikaaleihin, eettiseen designiin jne. Uutikirjeessä on aina pikakatsaus blogin edelliseen kuukauteen, vähän paljastuksia tulevasta ja vinkkejä hyvistä tuotteista sekä linkkejä kiinnostaviin, uusiin tutkimuksiin.

Jos leikitään ajatuksella, että olisin lähettänyt teille uutiskirjeen marraskuussa, olisin ehkä vinkannut teille tästä jäähotellista…

kc-jaalinna… tästä vaellusreitistä…

kc-lappi1

…. suositellut tilaamaan eräältä raakamaakarilta näitä raakaherkkuja joulupöytään (ja toki muihinkin juhlatilaisuuksiin)…

kc-raakakonvehdit

… tai kertonut mikä on Konjac sponge ja mihin sitä käytetään. Olisin saattanut tarjota ale-koodin joihinkin luonnonkosmetiikan nettikauppoihin ja kertonut, että tanskalaistutkimuksen mukaan viiniä raskausaikana nauttivat saavat paremmin käyttäytyviä lapsia.  Lisäksi olisin vinkannut uusista, lisäaineettomista ravintolisäkapseleista (joista bloggaan myöhemmin).

Uutiskirjeessä tulee aina olemaan paitsi aineettomia juttuja, myös konkreettisia tuotesuosituksia. Se tuntuu luontevammalta uutiskirjeessä kuin blogissa, jossa toki myös tulen puhumaan yksittäisistä tuotteista kuten tähänkin asti, mutta harmillisen moni hyvä tuote jää blogissa vaille huomiota, kun en halua jokaisen postauksen olevat ostokehoitus. Jos siis haluat konkreettisia vinkkejä uusista eko- ja terveystuotteista, ilmoittaudu uutiskirjeen tilaajaksi.

Jotta pääset mukaan postituslistalle, täytä kolmen kohdan tilauskaavake TÄÄLLÄ. Kun olet täyttänyt kaavakkeen, saat varmistusviestin meiliisi. Muista käydä klikkaamassa sitä, jotta olet varmasti mukana listalla.

Sähköpostiosoitteita ei luovuteta eteenpäin, ainoa tarkoitus keräämälleni listalle on uutiskirjeen lähettäminen. Tavoite on saada kirje teille kerran kuussa, mutta alussa saattaa olla, että väli on vähän pidempi.

Tervetuloa mukaan!