Menu

Pihlaja-meikkilook

Aina kun tarvitsen ”naaman”, tekee sen Katja. Katja on se Uudenmaankadun punatukkainen kaunotar, joka muodostaa puolet luonnonkosmetiikan kivijalkakauppa Joliesta. Kun elokuussa meilasin kiireellisellä projektilla ystävälleni, hän ei takuulla arvannut pian tekevänsä virallista Mádara-lookia.

Minulla oli mukana pihamme pihlajasta napattu oksa marjoineen ja totesin meikin referenssin olevan about siinä. ”Voimakkaat silmät, huulia ei niin tarvitse korostaa”. Katja on siitä mahtava, että hän ottaa aina nopeasti kopin ideoistani ja tuntuu, että naiselle on aina heti kristallin kirkasta, mikä toimii. Koskaan ei tarvitse pelätä lopputulosta.

kc-pihlaja

kc-katja.madara

kc-pihlajameikki

Katja rajasi alaluomeni, mitä en koskaan tee itse. Joskus yritän, saaden aina aikaan teiniangstiviban, jota en varsinaisesti hae takaa…

Yläluomelle Katja käytti voimakasta ruosteen punaista, itse asiassa kahta eri sävyä Zuiilta. Brändi on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Käytän parhaillaan merkin puuteria ja poskipunaa säännöllisesti. Ihan loistavia tuotteita, luonnonkosmetiikkaa parhaasta päästä.

En yritä selittää Pihlajameikkiä seikkaperäisemmin, koska en oikein hallitse ammattislangia. Meikän termit hyvin tehdylle meikille rajoittuvat sanoihin hyvä ja huono. 🙂

kc-pihlajameikki2Kuva: Dorit Salutskij

Mikäli pronssimeikki kiinnostaa, on Katja tehnyt ohjeet Pihlajameikin tekoon Jolien sivuille, josta löytyvät kaikki meikkiin käytetyt tuotteetkin. Taidan käyttää apuna kyseistä postausta seuraavan kerran kun päätän panostaa, enkä ehdi Katjan tuoliin. Itse asiassa: perjantaina juhlimme pikkujouluja, saisinkohan tehtyä itselleni jotakin pihlajameikin suuntaista? Hmm…