Menu

Autetaan yhdessä supertaifuunin uhreja

Autan mielelläni heikompia ja pienempiä jos/kun se vain on mahdollista. Hyvää tekeviä tahoja on vaikka kuinka ja toisinaan tuntuu vaikealta päättää, mihin hyvään tarkoitukseen sitä rahaa lahjoittaisi. Nyt on mahdollisuus näyttää sosiaalinen median voima ja auttaa hädässä olevia Filippiineillä. Eikö kerättäisi Kemikaalicocktailin lukijoiden voimin ainakin muutama tuhat euroa Haiyanin uhreille?

Tällä hetkellä supertaifuunin kuolonuhrien määrän arvioidaan nousevan yli 10 000:n ja yli 600 000 filippiiniläistä on joutunut kodittomaksi. Avun tarpeessa on jopa 4 miljoonaa lasta. Omani nukkuu parhaillaan rauhassa kotona, on ollut sairaana rassu melkein viikon. Jo tavallinen flunssa saa äidin huolestumaan, en voi edes yrittää käsittää, mikä tilanne perheillä on katastrofialueella.

kc-Auta_Supertaifuunin_Uhreja_600x600

Jos haluat auttaa, on se nyt helppoa Punaisen Ristin kautta. Suomen Blogimedian porukan kanssa käyntiin polkaisemamme keräyksen tavoitteena on saada sosiaalisen median käyttäjien avulla kasaan 100 000 euroa lähetettäväksi Filippiineille. Kanssabloggaajat, heitän haasteen etenkin teille: kerro katastrofista lukijoillesi ja auttakaa yhdessä niitä, joilla nyt on akuutti avun tarve. 

Auttaminen on helppoa.

1. Voit joko tehdä lahjoituksesi Punaisen Ristin katastrofirahastoon verkkopankkimaksulla tai luottokortilla:
http://www.lahjoituslipas.fi/punainenristi/bloggaajiensupertaifuunikerays2/lahjoita/

2. Voit lahjoittaa myös soittamalla 0600-122 20 (20,28 € + ppm)

3. Tai voit lähettää tekstiviestin SPR numeroon 16499 (15 €)

Isosti autat levittämällä sanaa Punaisen Ristin keräyksestä verkossa. Mikäli teet postauksen, löydät valmiin keräyskampanjamateriaalin osoitteesta: www.kampanjasivu.fi/supertaifuunikerays.

Mietin sopivaa lahjoitussummaa ja päätin laittaa tuplana sen, mihin aluksi päädyin. Ostan sitten vähän vähemmän lehtikaalia ja muita luomuherkkuja (omista menoistaan voi aika helposti karsia, kun vaan päättää niin). Laitoin keräykseen 100 euroa, toivottavasti moni teistä osallistuu myös. Jo muutama euro auttaa!