Menu

Kokemuksia pihlajavoiteesta

En yleensä googlettele itseäni, netistä kun löytyy kaikenlaista huutelijaa kumminkin. Mutta nyt Pihlajavoiteen lanseeraamisen jälkeen olen kiinnostuneena seurannut ihmisten kokemuksia tuotteestani.

kc-pihlaja1Kuva: Dorit Salutskij

Kuulostan epäuskottavalta, mutten ole löytänyt negatiivisia arvioita. Koitin oikeasti kaivaa niitä! Moitteen sanaa Pihlajavoide tuntuu saaneen vain siitä, ettei se ole kovin riittoisan oloinen, mutta käyttökokemukset ovat olleet porukalla muutoin todella positiivisia. Olen iloinen!

Keräsin tähän joitakin kommentteja siksi, että meikän ylisanat omasta tuotteesta tuntuvat vähän epäuskottavilta. 😉 Olen 100% tyytyväinen tuotteeseen, mutta annetaan ääni mielummin käyttäjille. Kiitos kaikki te ihanat kanssabloggaajat arvioistanne, arvostan kovasti!

”Allekirjoittanut on käyttänyt Nooran voidetta nyt viikon verran käsivoiteena ja täytyy sanoa, että kynsinauhat eivät ole kyllä pitkään aikaan näyttäneet ja tuntuneet näin pehmeiltä ja hyvinhoidetuilta”.

Jutta / Jolie

”Rasva tuoksuu ihanalta ja kosteutti kädet supertehokkaasti. Kun pakkaskausi alkaa, pääsee tämä voide tehokäyttöön!”

365 Days With Ida -blogi

”Kävin nappaamassa DD- voiteen kotikaupunkimme Emotionista ja voin sanoa, etten tuota 15 € hintaista ostostani ole katunut hetkeäkään. Tuote on NIIN MAHTAVA!! Ja kyllä, noin edullinenkin… Tuote on ollut nyt meillä käytössä neljä päivää. Olen todella onnellinen, meidän Kuopus Herkkähipiäisen atooppisen ihottumaläntit ovat poissa! JEE! En voi muuta kuin tuuletta”.

– Paljon pojista -blogi”

”Itse kerkesin voidetta jo hieman testailemaan ja ensimmäiset kokemukset tähän tuotteeseen ovat hyviä. Voide imeytyy nopeasti ihoon ja tuoksuu kevyesti pihlajanmarjoille. Lisäksi tämä voide tekee ihosta ihanan pehmeän. Tämän tarkoitus olisi olla monitoimituote, jota voi käyttää niin huuliin, käsiin, kroppaan kuin nassuunkin. Itse kokeilin tätä nassuun ja huuliin. Oma nassuni tykkäsi tästä tuotteesta, mutta huulirasvasta tämä tuote ei minua ainakaan vielä saa luopumaan”.

”Ostamani DD-voide tuntui heti siltä oikealta syystuulen piiskamilla kasvoillani; koostumus oli täydellinen, iho tuntui kosteuteltulta muttei kostealta ja tuoksukin on kevyt, raikas ja miellyttävä. Koska pidän monikäyttöisistä ja monipuolisista tuotteista, pidän DD-voiteessa siitä, että se kelpaa valmistajankin mukaan niin kasvoille, kuiville kyynärpäille kuin rohtuneille huulillekin. Minä olen lisäksi rasvannut sillä vauvan punoittavan takapuolen ja lääkinnyt saharankuivat kynsinauhanikin.

Heidin blogi

Olen ollut kieli keskellä suuta, kun kaksveen iho kuivahtaa ilmojen kylmetessä karrelle, mutta rasvaamisesta hän ei pidä laisinkaan. Kevyistä kosteusvoiteista ei ole ollut mihinkään ja paksusta, hitaasti imeytyvästä voiteesta hän ei pidä alkuunkaan, vaan kiljuu primitiivisesti ja hankaa itseään seiniin. Viiman kuivattamat posket, käsivarret ja reidet (!) rasvattiin iltapesujen jälkeen, ja aamulla iho tuntui jo vallan erilaiselta, pehmeämmältä. Olen mykistynyt!”

Lapsellista-blogi

”Tämä oli rakkautta ensikosketuksesta lähtien. Voide toimii minulla yhtä hyvin kasvoilla kuin vartalollakin. Täyteläinen koostumus jättää jälkeensä ihanan pehmeän tunteen, joka kestää. Voiteen tuoksu on miellyttävän kevyt. Näppärä tuubi sujahtaa hyvin myös mukaan käsilaukkuni ihmemaahan. Ilmassa on rakkauden lisäksi ahneutta, sillä nyt huomaan haaveilevani jo toisesta ja kolmannesta tuubista”.

Kosmetiikkatesti-blogi

Olen saanut myös teiltä lukijoilta  meiliä DD-voiteeseen liittyen ja erityisesti ilahduttaa se, että moni atoopikko on saanut siitä apua. Emme ole Mádaran kanssa testanneet tuotetta atoopikoilla, mutta sheavoi — joka on Pihlajavoiteen kosteuttava ainesosa — sopii ymmärtääkseni atooppiselle iholle hyvin, joten ei siksi ole ihme, että Pihlajavoidekin toimii.

Itse tykkään melkein eniten tuotteen tuoksusta, johon olen aivan koukussa. Olen saanut pari kyselyä, josko tuoksusta voisi tehdä hajuveden ja täytyy myöntää, etten panisi pahitteeksi itsekään.

Kiitos kaikille tuotteesta kirjoittaneille, arvostan, kiitän ja kumarran. Olen löytänyt monia uusia blogeja tällä salapoliisirundillani, etsiessäni kommentteja tuotteesta. Blogimaailma kehittyy niin nopeasti, ettei meinaa pysyä perässä, huh.

Psst… Olen huomenna perjantaina Pihlajavoiteen kanssa Kampin Ruohonjuuressa. Jos olet kulmilla, tule moikkaamaan klo 11-16.30 välillä!

EDIT 8.11.2013

Kempparin FB-ryhmään tuli blogauksen julkaisun myötä muutama kommentti, jotka halusin vielä lisätä:

”Toimii mineraalimeikkipuuterin pohjalla hyvin, ei leviä, ei valu (käytössä Lily Lolo -meikkipuuteri, jos joku tahtoo vertailla).

Ainoa negatiivinen on tuoksu. Se on erittäin outo ja muistuttaa muovimaista. Jos totun tuoksuun jatkan rasvan käyttöä, jos en, niin pitää luopua. Mutta minulla onkin erittäin herkkä hajuaisti, joten tuote voi olla perusnenään neutraalin tuoksuinen”.

– Sanna

”Ainoa miinus tosin se ettei kauheen riittosa, ja pieni pakkaus. Isommassa paketissa jos olis, niin tulis varmaan laitettua koko kropalle saunan jälkeen ;D täyden kympin voide!”

– Nette