Menu

Harjoittelijaksi Kemikaalicocktailiin?

”Mutta eihän Kemppari ole blogi, se on media”, totesi eräs tyyppi taannoin. Pyysin tarkennusta, johon henkilö totesi, että perinteinen blogihan on sellainen, johon ylläpitäjä kirjoittaa postauksia, joihin lukijat kommentoivat ja että Kemikaalicocktail on ”paljon muutakin”.  En ihan pysynyt kartalla, mutta keskustelumme edetessä ymmärsin tyypin luulevan Kemikaalicocktailin työllistävän myös muita kuin minua ja aloin funtsia, että luulekohan joku muu niin?

kc-noorajakatja

Uusi Musta pyöri useamman tyypin voimin, tässä Katjan kanssa palohälytystä paossa — hommia ei keskeytetty!

Kemikaalicocktai on blogi, jonka perustin kohta 6 vuotta sitten ja tähän asti olen tehnyt melkein kaiken itse ja yksin. Uutta Mustaa tehtiin aikoinaan porukalla, mutta Kemppari on aina ollut oma tonttini. Blogin nykyisestä visuaalisesta ilmeestä kuuluu kiitos ystävälleni Joakim Schonertille ja palvelumuotoilutoimisto Nollalle. Sisältömarkkinointikuvioitani hoitaa yksinoikeudella Suomen Blogimedia. Muuten tämä on ihan yhden naisen show.

Olen luvannut teille lukemattomia asioita, joita en ole ehtinyt tehdä:

  • blogini 5-vuotisjuhlan kunniaksi nyt syksyllä piti olla jonkinsortin tilaisuus, jossa olisitte päässeet kuulemaan kiinnostavia puhujia,
  • Kempparin uutiskirjeen piti alkaa ilmestyä syksyllä 2013,
  • blogin kommentointi tökkii ja teknistä apua tarvittaisiin ASAP,
  • blogin kategorioita pitäisi selkiyttää,
  • Kempparin mobiilikäyttis vaatisi viilausta myös,
  • lukemattomat kommenttinne kaipaavat reagointiani,
  • 5000 allekirjoittaneen adressi liioittelevaa kosmetiikkamainontaa vastaan pitäisi kiikuttaa Kuluttajavirastoon (jossa sitä jo odotellaan!),

… Ja monta, monta muuta luvattua asiaa, jotka ovat jääneet roikkumaan.

Ai miksi? Koska haluan tuottaa uutta sisältöä.

Nyt olen tilanteessa, jossa otan joko kuukauden bloggaamistauon asioiden säätämiseksi kuntoon ja hankin lisävoimia blogin pyörittämiseen tai hankin niitä lisävoimia heti, taukoa pitämättä. Olen päätynyt jälkimmäiseen vaihtoehtoon, siispä:

kc-harjoittelija

KEMIKAALICOCKTAIL HAKEE TYÖHARJOITTELIJAA

Suomen suosituin ekologisen elämäntavan blogi hakee tammikuusta 2014 alkaen työharjoittelijaa. Mikäli olet kiinnostunut blogeista, sosiaalisessa mediassa vaikuttamisesta, ekologisesta ja kestävästä elämäntavasta, trendeistä, politiikasta ja sisällöntuotannosta, on tämä paikka sinulle!

Harjoittelu vaatii toimittajan valmiuksia, mutta myös kiinnostusta blogialustan ylläpitoon ja kehittämiseen. Visuaalisesta silmästä on etua, samoin blogia haastavien kommenttien ja kritiikin kestävyydestä. 🙂

Voit olla esimerkiksi amk-opiskelija tai kuka tahansa muu, joka tarvitsee työharjoitteluopintoviikkonsa/-pisteensä haasteellisesta ja inspiroivasta paikasta. Harjoittelu alkaa tammikuussa 2014 ja voi olla joko pitempikestoinen jakso osa-aikaisesti toteutettuna tai kokopäiväinen ja lyhyempi jakso. Harjoittelua on mahdollista jatkaa työsuhteen muodossa.

Jos olet paras, laita hakemus otsikolla KEMPPARIN HARJOITTELIJA osoitteeseen kemikaalicocktailATgmail.com.

Haku on voimassa 28.11. saakka.

Jännä nähdä, kuka tekee teille tammikuussa blogin ekan uutiskirjeen. Joku ihan mahtava tyyppi todennäköisesti!