Menu

Projekti työhuoneella

Millainen on palaveri, jossa unohdetaan asialista? Sellainen, jossa availlaan paketteja kuin jouluna ja nautitaan hyvästä ruoasta ja juomasta. Kokoonnuimme eilen Suureen & Mahtavaan ajatuksella puhua kasvotusten kaikesta tärkeäastä, me kaikki seitsemän yrittäjää kun olemme harvoin duunissa samaan aikaan. Allekirjoittanut on ehtinyt olla paikalla koko syksynä vasta pari kertaa kiitos tämän ärsyttävän taudin ja Suomen Blogimedian, joka työllistää juuri nyt kiitettävästi.

kc-granit8

Eilen piti puhua siivoojan hankkimisesta, ikkunateippausten tilaamisesta, rikkinäisestä valokiskosta, viherseinän huoltofrekvenssistä, vapautuvasta pöytäpaikasta, mattojen pesettämisestä, kassapisteen hankkimisesta, seinän siistimisestä ja ehkä vielä jostakin, mutta eihän tämä vuokraemäntä tainnut käsitellä puoliakaan. Syy on sisustusprojektissa, johon tarvitsin kaikki ei-flunssaiset aivosoluni.

Muistatte ehkä, kun kesällä ostin kotiin kaksi Granit-roskista pyykkikoreiksi? Nyt roudasin paikasta kolme kassillista tavaraa toimistollemme, sillä Suomen Blogimedia tekee Granitin kanssa yhteistyötä* ja sain haasteen sisustaa työhuoetta paikan tarvikkeilla.

kc-granit4

Soitelin jengille ja kysyin mitä puuttuu: ”isoja lautasia!”, ”mulla ei oo valoa työpisteellä!”, ”mites ne ikkunateipit…”. Yllättävää kyllä, kaikkeen löytyi vastaus ruotsalaisen sisustusketjun myymälästä. (Haluan alleviivata, että Granitin tuotteista iso osa valmistetaan ruotsissa.) Lesoilen lopputuloksella ensi viikolla.

kc-granit7

Toimiston viilaus ja tarpeiston täydennys miellytti kaikkia, suurimmat kiksit taisin itse saada dymosta. Vihdoinkin meillä on ovessa työhuoneen nimi! Mielestäni on oikein osuvaa dymottaa nimi Suuri & Mahtava oveen minikirjaimin. On kontrastit kohdillaan.

*Jotta sisältöyhteistyöpostaukset erottaisi blogissani helpommin, lisäsin nyt sisältöyhteistyökumppani-kategorian, jonka alta tulevat löytymään kaikki Suomen Blogimedian kanssa toteutetut projektit. Sisältöyhteistyökumppanuus tarkoittaa, että olen saanut bloginäkyvyyttä varten palkkaa blogauksesta.

MUTTA: huomasin juuri, että jostain ihmeen syystä kategoriat eivät näy ainakaan itselleni postausten yhteydessä. MITÄ IHMETTÄ!? Näkyykö teille muille? Eikö bloggaaja osaa enää käyttää oma blogiaan? Vai onko flunssa pilannut näönkin?