Menu

Likavaatteet roskikseen

Kävin tänään Suomeen vasta rantautuneessa Granitissa. Musta-valko-harmaa -sisustuskama on mieleeni kovasti, mutta tänään vasta opin, että valtaosa Granitin tuotteista valmistetaan Ruotsissa! Olin ajatellut, että ihan varmana tavara tulee paljon epäilyttävämmistä olosuhteista, kiva huomata olevansa väärässä.

kc-pyykkikorit

Pyykkikorimme on palvellut meitä uskollisesti 7 vuotta, mutta viimeaikoina pyykit ovat alkaneet karata pohjan sauman välistä ja kansikin on hajalla. Kun näin nämä roskikset Granitissa oivalsin, että siinähän on pyykkikorit valkoiselle ja tummalle pyykille. Onko päheet häh? Maksoin näistä 59,90€ kappale.

Aivan innoissani olen tästä. Parasta on, että sisäosan säiliön saa kahvasta irti, niin pyykit voi kätevästi kiikuttaa koneeseen, joka meillä on eri huoneessa kuin likapyykin säilytys.

kc-pyykkikorit2

Granit-aiheeseen palaan tarkemmin, jahka olen saanut firman perustajilta haastattelun. Miten sieltä Ruotsista tuntuukin tulevan näitä menestyskonsepteja ihan liukuhihnalta?