Menu

Tehotuotannon karu todellisuus: Food Inc.

Tunnen monia, jotka ovat jättäneet lihansyönnin Food Inc. -dokkarin nähtyään. Tänään tämä karu dokumentti esitetään Ylellä osana Docventures-sarjaa, kun Rikun ja Tunnan käsittelyssä on ruoka.

kc-docventures

Kuva: kuvakaappaus Docventuresin sivuilta

Trailerin löydät Docventuresin sivuilta. Täysimittainen Food Inc. löytyy myös YouTubesta, mikäli pätkä menee illalla ohi. Itse haluan ehdottomasti kuulla Docventuresin keskustelun leffan päätteeksi. Katsotaan huomenna FB-ryhmässä, moniko teistä ryhtyy lihattomalle lokakuulle...

Ruudun ääressä kannattaa olla jo 22.05, Food. Inc. alkaa 22.25. Kanava on Yle2.

Psst… Dokkarin nähtyäsi tekee mielesi ehkä vaikuttaa ruoantuotannon tulevaisuuteen Suomessa. Jo yli 8000 on allekirjoittanut lakialoitteen geenimuunnellun raaka-aineen ilmoittamisvelvollisuudesta lopputuotteessa. Allekirjoita sinäkin ja jaa linkkiä!