Menu

Haluatko testata Noora + Mádara -tuotetta?

Reilu vuosi sitten tapasin Latviassa mahtavia mimmejä ja nyt meillä on ensimmäisen Mádara + Noora -tuote valmiina kohtaamaan Kemikaalicocktailin testaajat. Tuote tulee markkinoille vielä tänä vuonna, joten aika haipakkaa on tehty hommia — eikä tuote vielä ole välttämättä valmis, siihen tarvitsenkin teitä testaajia.

kc-nora-cream

Noora Winter Cream -työnimellä kulkeva tuote on suunniteltu pohjoisiin oloihin ja veikkaan, että se tulee olemaan tarpeellinen aika monenkin laukussa. Tuote on suunniteltu käyttäjälähtöisesti, koska minä nyt satun olemaan kosmetiikan kuluttaja. Olen suunnitellut Mádaran kanssa tuotteen, jota itse tarvitsen. Teimme siitä vegaanisen, jotta kaikki lukijani voisivat sitä käyttää. Hajusteeton se ei valitettavasti ole, koska koimme tuoksun erityisesti tässä tapauksessa tärkeäksi. Voide sisältää erästä kotimaista marjaa, joka on varmasti teille jokaiselle tuttu, mutta jota harva meistä mihinkään hyödyntää. Vielä en kerro mikä marja on kyseessä, mutta voitte toki esittää arvailuja. 🙂

kc-wintercream

Hain FB-ryhmässä testaajia jo toukokuussa ja yli 100 teistä ilmoittautui halukkaiksi. Nyt en kuitenkaan löydä FB-ryhmän arkistosta tuota keskusteluketjua, joten joudun valitsemaan testaajat uudelleen. Siispä: jos haluat olla yksi Noora + Mádara -tuotteen 30 testaajasta, huuda HALUAN! tämän blogauksen perässä. Otan yhteyttä FB:n kautta vielä tämän viikon aikana. Testaaminen vaatii tuotteen käyttöä neljän viikon ajan ja kyselykaavakkeen täyttämisen (sähköisesti).