Menu

Kohti MÁDARAA

Viime kesänä sain tutustua Latviassa siihen, miten luonnonkosmetiikkaa valmistetaan. Näitä kuvia ottaessani en aavistanut, mitä tuleman pitäisi…

kc-madaralla

kc-madara6

kc-madara4

kc-madara3

kc-madara.nooravoide

Toiseksi alimman kuvan vehje tulee veivaamaan tuubeihin jotakin, josta pääsen puhumaan lokakuussa kauneusmessuilla. Silloin Mádaran ja meikän yhteistyötuote lanseerataan.

kc-madara8

Enpäs voinut hitsi vie  aavistaa, että reilu vuosi siitä hetkestä kun tutustuin Mádaran perustajaan Lotteen ja muihin firman tyyppeihin, pitelisin käsissäni Mádara-tuotetta, jossa on nimmarini.. Eikä se ole vain nimmari tuubissa, vaan yhdessä suunniteltu tuote. Olen kahlannut läpi suomalaisen metsän raaka-aineita, tehnyt mood boardeja, haistellut eri tuoksuvaihtoehtoja, kartoittanut markkinoiden tuotevalikoimaa — mielestäni meillä alkaa olla kasassa aika hyvä paketti. Parhaillaan 30 testaajaa koekäyttävät voidetta tahoillaan ja odotan jännityksellä kommentteja.( Älkää tosin testaajat kommentoiko tämän postauksen perään, vaikka ehkä tekisi mieli.)

Lukiessanne tätä olen jo matkalla Latviaan suunnittelemaan lanseerausta. Samalla reissulla pikaluen läpi Marjoja ja maskaraa, sillä esikoiseni julkaistaan vielä tänä vuonna pokkarina, huippua! Pokkari vaatii kirjan uudelleen taittamista ja muutenkin pieniä viilauksia, joten joudun lukemaan kirjani kokonaan. En ole kyennyt siihen vielä kertaakaan, katsotaan pystynkö tällä kertaa…

Väsyttää, en ehdi nukkua kuin 6 tuntia, mutta on niin jännää tämä kaikki, etten vaan malta mennä nukkumaan. Palaan linjoille Latviassa!