Menu

DIY OK

Työskentelen puolet viikostani Suomen Blogimedian tuottajana. Moni SBM:n kirjoittajista on varmasti teille tuttuja: Katja, Hanna, Dorit, Hanne, Anu, Mikko, Satu, Outi, Mari  ja Susanna. SBM:n porukka on aktiivisia näppiksensä ääressä niin työssä kuin vapaalla ja monelta bloggaajaltamme on ilmestynyt kirja tai useampi — ja yksi työstää parhaillaam omaa tv-ohjelmaakin! Susanna Vennolta ilmestyy maanantaina kirja, joka kiinnostanee monia teistä.

9789510398562_frontcover_high

Kirjasta löytyy projekteja sekä aloittelevalle käsintekijälle että kokeneemmille nikkaroitsijoille. Selkein ohjein syntyy simppeleitä projekteja kuten lattianaulakko harjanvarsista ja ajattomat kynttilänjalat betonista. Lasten iloksi tehdään tiipii: se onnistuu joko yhden päivän työnä tai haastavampana tilkkuversiona. Susanna Vento on suositusta Varpunen-blogistakin tunnettu sisustussuunnittelija ja Deko-lehden toimittaja. Riikka Kantinkoski on valokuvaaja ja graafinen suunnittelija, jonka Weekday Carnival -blogi sai Gloria-lehden kauneimman sisustusblogin palkinnon 2012.

Lähde: wsoy.fi

Olen aika laiska tekemään itse tai tuunaamaan, mutta jos saan käsiini selkeät ohjeet, saatan innostua väkertämään  vaikka keskellä yötä. Odotan kirja innolla!

DIY-kirjoista puheen ollen: ei sillä, että Outin Trashion tarvitsisi mainostamista, mutta siltä varalta, että joku nyt ei muka ole kirjasta tietoinen, tutustukaapa siihenkin.

Psst…. SBM ole tässä: toinen aaltomme aloittaa loppuvuodesta, odottakaas vaan kun kuulette keitä he ovat!