Menu

Säärten ja jalkojen bestis

Kesällä jos koska kiinnitämme huomion ihon hyvinvointiin. Shortseissa on kivempi näyttää päivettyneitä ja hoidetun näköisiä sääriä, kuin hilseilevää kalkkunaihoa — vaikka toki ruskettamisen kanssa kannattaa olla tarkka.

Minua on siunattu suomalaisittain tummahkolla ihotyypillä, joka ruskettuu nopeasti eikä juuri pala. Ihoni kuitenkin kuivuu helposti ja rasvaankin koko vartalon päivittäin, aina illalla suihkun jälkeen. En ole kovin ronkeli voiteiden suhteen ja olenkin valmistelemassa teille blogausta hyvistä vartalovoiteista, niitä kun olen testannut kuluneen kevään ja alkukesän aikana useampia hyviä vaihtoehtoja.

Silloin kun reissaan, arvostan monitoimituotteita. Esimerkiksi neitsytkookosöljyllä poistan silmämeikin, dödöän kainalot ja rasvaan ihon. Tänä kesänä olen kuitenkin käyttänyt toista monitoimituotetta, sitä jonka olen suunnitellut yhdessä Mádaran kanssa.

kc-2b

kc-2

En saa kertoa tuotteesta vielä juuri mitään, mutta vähän sain vinguttua Latvian suunnalta siimaa… Kyseessä on voide,  joka omasta meikkipussistani on puuttunut. Olen havainnut, että mm. jalkani diggaavat siitä paljon. En ole tarvinnut kintuille koko kesänä muuta.

Huutelin FB-ryhmässä testiryhmän perään ja olen kontaktoimassa teistä ilmoittautuneista 30 ensiksi kommentoinutta, testituubien kanssa vaan on vähän kestänyt.

Aijaijai, pian teillä on mimmit tuote, joka on paitsi monikäyttöinen, myös erästä kiinnostavaa suomalaista raaka-ainetta sisältävä…  😉

Psst… Laitan vielä blogiin banneria ja muistututusta, mutta jo nyt ennakkovaroitus, että la-su -akselilla netissä on aika mainio Mádara-sale, jonka aikana merkin tuotteiden hinnasta saa -40%. Alennus on voimassa vain 12 tunnin ajan, joten olkaa tarkkana. Muistutan vielä tuonnempana!