Menu

Päiväni mallina: Mádaran brändikuvaukset

Voi luoja. Kuvasimme tänään yhteistyötuotteemme mainoskuvia ja meikä sai laittaa itsensä likoon mallina. Olisi ollut rima matalammalla, elleivät kaikki madarapossen latvialaismimmit meikkaajasta valokuvaajaan olisi näyttäneet malleilta. Ollaanko vaan me suomalaiset persjalkaisia? Ihana meikkaaja-stylisti Dana keltaisine hiuksineen oli kuin lämpökerrastossa mökkiimme eksynyt keijukainen.

kc-madarameikki

kc-madarameikki4

Kuvausvaatteiksi madaralaiset olivat roudanneet mukanaan vaikka mitä ihanaa, mutta päädyimme käyttämään Month of Sundaysin villamekkoa, joho ihastuin jo Tyylivarkaat-ohjelmassa, jolloin käytin lyhythihaista versiota mekosta sekä sinisenä että vihreänä.

kc-mos-mekko

Mekko hyvä, ilme huono. Hiuslisäkkeet…. Pocahontas?

Mekon kanssa sopivat täydellisesti kotimaiset Arctips-lapikkaani, nahkavyö on latvialaisten garderoobista. Mahtavaa, että sekä brändikuvien mekko että kengät ovat suomalaista käsityötä!

Meikissä istumisen ja kuvauskuteissa keikaroinnin jälkeen oli edessä käytäntö, eli vaakasuorassa räntätyrskyssä poseeraaminen niin, ettei otsa ole rypyssä ja piilarit poskilla. ”Freeze your nose and smile with your eyes” anteeksi mitä? Mutta silti, valokuvaaja Iveta oli aivan supermukava ja hyvä. En joutunut kauhean kauaa hytisemään ulkona. Iveta on ottanut kaikki Mádaran brändikuvat.

kc-madarakuvaukset5

 kc-madakuvaukset2

Kuvausten fiiliksennostattajat: ja Kristiana ja Lotte

Olen alusta alkaen ollut otettu siitä, että madaralaiset ovat kaikki nuoria ja ennakkoluulottomia ihmisiä, joille mikä tahansa tuntuu olevan mahdollista. Oikealla kuvassa on Lotte, yksi Mádaran perustajista, joka firman ekat vuodet teki töitä palkatta, lainarahalla. Ja se laina oli peräisin lähipiiristä, koska pankki ei nuorten naisten luonnonkosmetiikkafirmaan uskonut. Nyt mimmi on menestyvä businesswoman, joka silti haluaa hengata Lapissa vaaran laella naurattamassa meikäläistä kuvauksissa. Kun sormeni olivat sinisinä kylmyydestä, laittoi Lotte käteni takkinsa alle, jonnekin kainalojen ja rintojensa uumeniin lämpiämään. Melko down to earth.

Tästä videoklipistä näkee kuvausten fiiliksiä ja voitte arvioida, onko meikästä mihinkään.

Mun hampaat jäätyi.

kc-madarakuvaukset1

Kuvausten jälkeen änkeydyimme pakuun, sain luomukonjakkia. Voi näitä tyyppejä.