Menu

Pilattu maito -dokumentti heinäkuun ajan Areenassa

Ylen etusivu yllätti tänään iloisesti: maito-dokkarini on Areena-uusinnassa kuukauden ajan. Jos siis missasit keväällä Pilattu maito -Silminnäkijädokumentin, voit nyt nähdä sen täällä.

kc-valio

Katso myös infografiikka Miksi maito ei sovi.

Me suomalaiset litkimme maitoa maailmanennätysmääriä ja jäätelönkulutuksessakin olemme huipputasoa. 71 prosenttia suomalaisista syö kesällä jäätelöä vähintään kerran viikossa. Minä söisin varmaan kerran päivässä, jos vatsa kestäisi…

Mikäli olet jäätelön ystävä, eikä lehmän maito sovi, koitapa tehdä itse maidottomia jäätelöitä. Bloggasin taannoin kolmen maidottoman kotijäätelön reseptit. Toki kaupasta saa soija-, kaura ja riisimaitopohjaisia vaihtoehtoja, mutta itse tehty voittaa kyllä niistä useimmat.

Jäde siis tekeytymään pakkaseen ja kun se on valmista, istahda sohvalle ja klikkaa auki Areena.  Dokumenttini on katsottavissa heinäkuun ajan — myös ulkomailla!