Menu

Hyvä matkablenderi

Metsästin alkukesästä matkablenderiä. Pian kävi selväksi, että vaihtoehtoja on kaksi: Personal Blender ja Magic Bullet. Itselläni kävi tuuri sikäli, että Katjalla sattui lojumaan nurkissa tarpeeton Persomal Blender, jonka lunastin neljälläkympillä. Juhlaa! PB:n ovh on 70-80 euron tienoilla.

kc-personalblender

Blenderissä on kaksi erilaista terää ja monia purkkeja kansineen. Reissussa loistava! Tällaisessa surauttaa vaikka motarin taukopaikalla lapselle juoman tai soseen. Sisään vaan hedelmää ja vaikka kauramaitoa ja surautus. Islalle tein löysähkön smoothien, jonka pystyi nauttimaan tuosta reiällisestä kannesta. Loistava autossa: ei leviä smoothiet tai mehut ympäri takapenkkiä.

Surauttelin saaressa smoothieita metsämansikoista ja tuoreista mustikoista (tosin marjat maistuvat parhaalta kyllä tuoreena ihan sellaisenaan), hummuskin valmistuu muutamassa minuutissa.

kc-pb2

Sori suhnuinen kuva (on kiire ja kuvakäsittelin vähän päin mäntyä…), mutta siitä saanee selvän, että hummuksesta saa blenderillä ihan sileää. Soosi syntyy nopeasti ja blenderin osat on helppo puhdistaa. Oikein kiva apu juuri mökillä tai missä vaan nyt sattuukaan reissaamaan.

Nyt meikä pakkaa kassin ja suuntaa Tampereelle! Samin bändi The Lieblings esiintyy tänään YO:lla Shine2009´n kanssa, hyvät bileet luvassa!