Menu

Ekologisen Suomimuodin priimus

Pukeuduin vastikään Mádara -kuvauksissa Month of Sundaysin villamekkoon ja palauttaessani sitä maanantaina, osui silmiini merkin tulevan syys-talvi-malliston mallikappaleita. Kelpaa suomalaista, eettistä ja ekologista designia arvostavan odottaa jo syksyä! Month of Sundaysin AW 2013/14 -mallisto pitää sisällään ainakin täydellisen pörrömekon, rennot sammarit, talviversion biker -takista ja mainion repun. Juuri sellaisia perusvaatteita, joita tulee käytettyä arjessa. Parasta on se, että jokainen vaate sopii myös juhlaan.

kc-mos1

kc-mos7

Juuri niin pehmeää kuin miltä näyttää.

kc-mos6

 Ihanat sammarit. Sopivasti historianprofessorit.

kc-mos4

 Hyvä vaihtoehto sille ainaisen mustalle talvitakille. Pitkä vaihtoehto (takana) on myös erittäin potentiaalinen.

Jos nyt ihan realistisia ollaan, kävisi iso osa rekin vaatteista ihan Suomen kesäänkin. Jos vaikka muistelee juhannusöitä, ei siellä kesämekoissa kirmailla, vaan puetaan ylle villapaidat ja kaulahuivit. Pörröinen kashmirmekko olisi loistavaa juhannusyökamaa.

Hiplaillessani malliston vaatteita huomasin jokaisen kohdalla ajattelevani ystäviäni: kauluspaita Leylalle, sammarit Iisalle, pitkä takki Ellikselle, reppu Jepalle, pörrömekko Hertalle, kotelomekko Saaralle… Month of Sundays on ehdottomasti yksi kiinnostavimmista kotimaistsa vaatemerkeistä.

kc-mos2

kc-mos5

Erityisesti kiinnitin huomioni reppuun. Kauniita sellaisia ei ole liikaa ja tämä melko siron näköinen versio kätkee sisäänsä helposti tietokoneen ja muutakin tavaraa. Myyntiin tulevasta versiosta kuulemma tehdään vään tätä mallikappaletta syvempi.

kc-mos8

Month of Sundaysin uusi liike löytyy Vironkadulta ja samoissa tiloissa pitää tukikohtaansa myös toinen loistava suomalainen, Terhi Pölkki. Melkoinen dream team!

Psst… Ekologista ja kestävää elämäntapaa arvostavan kannattaa suunnata viikonloppuna Kappelille, jossa järjestetään taas mainio Kierrätystehdas. Ohjelmaa on vaikka kuinka ja samaan syssyyn vielä Luonnonkaunis-luonnonkosmetiikkamessut. Juhlaa!