Menu

Lapikkaissa kelpaa lompsia

Talvi sen kun jatkuu. Ei haittaa! Sehän vaan tarkoittaa, että saa lisäaikaa lapikkaiden käyttöön. Olen lapikkaiden suuri ystävä ja siksi lahjoittanut teillekin talven aikana kahdet. Kenenkään ei pitäisi joutua/haluta talloa Suomen pakkasissa Converseissa, kun voi pitää varpaat pehmeässä pumpulissa, villasukkien ja lapikkaiden uumenissa.

Arvoin teille alkutalvesta Topmanin marjapuurin väriset kreisilapikkaat ja viimeisimmät olivat tällaiset Arctips-lapikkaat, jotka ovat jalassa aivan mahtavat. Kevyet, lämpimät, tukevat ja kauniit. Ja tehty Suomessa.

kc-arctips

Tässä ne on vedetty juoksutrikoiden päälle, mutta menevät mainiosti vaikka pillifarkkujen kaverina.

Haaveilen myös tällaisista Keron kevyemmistä perinnekengistä, lapikkaiksi näitä ei ehkä oikein voi kutsua, mutta estetiikka on jotain sinne suuntaan.

10_173S_S

Kuva: kero.se

Hönäbben-kengät ovat todistetusti hyvät jalassa, ystäväni Matu nimittäin osti juuri tämän mallin itselleen ja on ollut tyytyväinen. Miksei näitä sa vieläkään Suomesta? No, nettikauppa sentään palvelee.