Menu

Luksuskosmetiikkaa

En tiedä mietityttääkö teitä koskaan se, millä periaatteella myyn banneritilaa blogissani. Periaatteessa banneripaikka maksaa, mutta toisinaan teen oravannahkakauppaa tiettyjen tahojen kanssa, eli saan mainospaikkaa vastaan tuotteita rahan sijaan. Lisäksi mainostettavat tahot ovat aina sellaisia, joita suosittelen oikeasti.

kc-suki1

Tutustuin Suki-kosmetiikkaan viime kesänä ja annoin jokin aika sitten merkkiä myyvälle Karoliinalle banneripaikan blogistani tuotteita vastaan. Olen nyt vihdoinkin saanut valittua tuotteet nettikauppansa valikoimista ja tietenkin oli pakko ottaa testiin mm. 140 euron arvoinen voide (Facial lift ultimate firming cream), jollaiseen en ikuna varmaan raaskisi satsata. Tiedän, että tavanomaisen kosmetiikan puolella monet luksustuotteet voivat olla vieläkin kalliimpia, mutta mulle näin hintavan tuotteen käyttäminen on hyvin poikkeuksellista. Jännitän kovasti käyttökokemusta!

kc-suki2

kc-suki3

Otin testiin myös mm. Sukin matkapakkauksen, tällaiset ovat reissatessa superkäteviä. Sarjan minituotteetkin on pakattu lasiin, arvostan. Nämä saavat matkata mukaani juhannuksen viettoon, kun edessä on kolmen päivän reissu, jonne on pakko pakata aika kompaktisti.

Luksustuotteista puheenollen: lupailemani Bioeffect-blogaus näkee päivänvalon pian ja kannattaakin olla silmä kovana, sillä 500 ekaa postaukseen reagoivaa saa hakea sarjan seerumin ilmaiseksi käyttöönsä. Islannissa Bioeffect lanseerasi sarjan juuri näin; jakamalla ilmaisnäytteitä kuluttajille, koska varsinaiseen markkinointiin ei ollut budjettia. Käyttäjät olivat niin innoissaan, että nykyään kolmannes islantilaisista naisista käyttää sarjan tuotteita. En todellakaan olisi puhunut teille 500 ilmaistuotetta, ellen itse olisi hyvin vakuuttunut sarjasta ja sen teknologiasta. Muussa tapauksessa olisin vaan blogannut ja kiittänyt ilmaisesta matkasta. Kannattaa siis oi-ke-as-ti reagoida postaukseen heti kun se on eetterissä, jotta saat oman testituotteesi. Useille atoopikoillekin se kuulemma tuo apua, vaikka seerumin kehittäneet tutkijat ovatkin kovin varovaisia mainospuheissaan. Tavallisesti seerumi maksaa 135 euroa, ja vaikka testipakkaus ei ole ihan yhtä iso kuin myyntikoko, on rahallinen etu iso.Tarkkailkaa tonttia!