Menu

Globe Hopen uudet tuulet

Vietin aamupäivän tutustuen Globe Hopen kevät/kesä ja syksy/talvi 2013 -mallisoihin. Innostuin! Olen nimittäin kaivannut jotakin uutta potkua GH:n kuteisiin, kun on alkanut tuntua, että toistavat itseään sesongista toiseen.

Uudet suunnittelijat Pia Hänninen ja Anssi Tuupainen ovat luoneet sekä naisille että miehille (!) vaatteita ja asusteista, joista uskon niidenkin innostuvan, joille Globe Hope on aikaisemmin näyttäytynyt liian ekohenkisen näköisenä. Vaikka lookissa on uutta ja raikasta meininkiä, ei ideologiasta ole tingitty. Globe Hope on yhtä kierrätysdesignia.

Juuri nyt on superkiire zumbaan, joten saatte tyytyä pelkkiin kuviin. Lisää luvassa myöhemmin!

kc-gh1

kc-gh2

kc-gh4

 kc-gh3

kc-gh7

kc-gh5

… to be continued!

Psst…. GH:lla on parhaillaan Kampin 5. kerroksessa ystävämyynti, jossa on paljon vaatteita ja asusteita naisille ja jonkun verran tuotteita myös miehille.