Menu

Ystävänpäiväarvonta

Vaikka ystävänpäivä on ärsyttävää jenkkien vouhotusta, haluan lahjoa teitä juhlan kunniaksi.

Ysdetox-skytta_hanna-19012512-frnttäväni Hanna Skyttä on kirjoittanut kirjan Detox — puhdista kehosi haitta-aineista. Se sisältää paitsi kolme detox-ohjelmaa, myös ”teoriatietoa detoksifikaatiosta ja haitta-aineiden vaikutuksesta kehoon ja kauneuteen”. Kirjasta löytyy lisäksi ruokaohjeita ja tietoa ”oikeaoppisesta vartalonhoidosta, kosmetiikasta ja lisäravinteista”. Olen itse vasta silmäillyt kirjaa, mutta kiinnostavalta vaikuttaa. Kirja-arvostelu tulee jahka saan tekeleen ahmaistua. Kustantaja lahjoitti arvostelukappaleeni lisäksi minulle kolme ylimääräistä, ne laitan tulemaan teille. Kirjan saa itselleen, kun vastaa kommenttiosioon oikein seuraavaan kysymykseen: millä tavalla minä teen detoxini? Blogia seuranneet tietävät… Kaikki torstaina 14.2 aikana oikein vastanneet ovat mukana kirja-arvonnassa.

Sain vastikään toisenkin ystävän uunituoreen opuksen käteeni: Jaakko Halmetoja on kirjoittanut kirjan pakurikäävästä. Ja ystäväni Aleksi antoi minulle syntymäpäivälahjaksi pakurikääpäköntsän, joten ehkä kohta tiedän mitä sille teen, kunhan olen tutustunut Hannan teoksen jälkeen myös Jaakon kirjaan. Ei lopu maailmasta lukeminen ja uuden oppiminen. Onneksi!

Hyvää ystävänpäivää jengi!