Menu

Kokovartalosuklaahierontasessio OMG

Huomenna on ystävänpäivä ja suklaarasiat tekevät taas kauppansa. Entäpäs jos ajattelisit rasian ulkopuolelta ja ostaisitkin suklaakonvehtien sijaan suklaapalvelun? Minulla on hyvä ehdotus: suklainen kokovartalonaamio + tunnin hieronta = kaksi tuntia hemmottelua.

kc-suklaanaamio

Testasin maanantaina Eko-Egon L’Atélier des Délices -suklaahieronnan, joka oli varsin ihana kokemus. Ensin koko vartalon iho kuoritaan (aprikoosinkiviöljyä, hasselpähkinäkuorijauhetta, sitruunamelissauutetta jne.), jonka jälkeen vartalolle levitellään suklaavaahtoa, mitä seuraa biohajoavaan kelmuun paketoiminen. Tämän jälkeen ollaan puolisen tuntia toukkana.  Tuli lämmin olo, melkein nukahdin.

kc-suklaahoito3

kc-suklaahoito.6

Hetki ennen paketoimista (tähdet on lisätty Photoshopissa, eivät kuulu hoitoon…)

Kelmussa hautumisen jälkeen muovi poistetaan ja suklaa pestään iholta lämpimillä pyyhkeillä. Tässä kohtaa tulee vähän vilu, mutta onneksi pesua seuraa tunnin kokovartalohieronta, joka lämmittää kroppaa mukavasti. Jos nyt miehet haluatte naisianne hemmotella, niin tämä on ihan jees. Hoidon voi valita joko kolmiosaisena ja kahden tunnin mittaisena, tai siitä voi valita vaikka pelkän naamion ja hieronnan. Hinnasto näyttää tältä:

Atelier Des Delices – rentouttava suklaa tai energisoiva hedelmä
 • kuorinta
  kesto noin 30 min
42 €
 • naamio
  kesto noin 45 min
73,50 €
 • hieronta
  kesto noin 60 min
73,50 €
 • 2 osiota valinnan mukaan -10%, esim. kuorinta ja naamio 104 €, tai naamio ja hieronta
132 €
 • 3 osiota -20% , eli kuorinta, naamio, hieronta
151 €

(Suklaan sijaan voi siis valita myös energisoivan hedelmähoidon.)

Hoidossa on eräs oikein miellyttävä ja yllättävä sivuvaikutus: kaunis päivetys. Iho näyttää session jälkeen ruskettuneelta suklaanaamiossa olevan punasaven ansiosta. Ja kun hieronta tehdään kaakaovoilla, hohtaa koko kroppa kauniisti. Hoitoa kuulemma suositellaakin esimerkiksi morsiushoidoksi. Koitin ottaa itsestäni kuvia, jossa ihon päivetys ja hohto näkyvät, mutta ei sitä valokuvasta erota. Päivetys-efekti pysyy kuulemma pari päivää. Voisin jo pelkästään tämän kauniin värin vuoksi käydä suklaahoidossa säännöllisesti. Kesäisen ihonsävyn lisäksi saa uuden tuoksun: hakiessani skidin tarhasta, kyseli Isla suklaan perään.

Blogauksen hoidon saa muualtakin kuin Helsingin Eko-Egosta, missä itse kävin:

 • Cindy Riera, Helsinki
 • eKos, Lohja
 • Greenlips, Turku
 • Ekohoitola ToffeeOmena, Kangasala
 • Liinu´N organic beauty, Mustio

… näistä paikoista voi kysellä.