Menu

Silminnäkijä: Pilattu maito

Tänään klo 20.00 Yle TV2 esittää dokumentin, joka kannattaa katsoa, mikäli kärsit laktoosi-intoleranssista tai sen kaltaisista oireista. Laitan Areena-linkin tänne blogin puolelle, kunhan Pilattu maito on katsottavissa verkossa. Lisää infoa ohjelmasta löytyy Ylen sivuilta ja myös Täysmaitoa eli lisätietopaketti maidosta kannattaa katsastaa, sivulla on koottuna monta kiinnostavaa jo julkaistua artikkelia aiheeseen liittyen.

Kun toivottavasti innostutte kommentoimaan ohjelmaa, pyydän että teette sen ensisijaisesti Silminnäkijän sivuilla. Kemikaalicocktailiinkin saa toki kommentoida, mutta olisi hyvä, että ohjelmaa käsittelevä keskustelu olisi mahdollisimman pitkälti yhdessä paikassa, jotta reagointi on minullekin helpompaa.

kc-mm2

kc-minmorgon

Hencka ja Sonja maistavat tilamaitoa

Kävin kertomassa dokumentista aamulla Yle Fem-kanavan Min Morgon-ohjelmassa. Pätkä löytyy Areenasta kohdasta 17.17.