Menu

Pilattu maito Ylen Areenassa

Silminnäkijän Pilattu maito löytyy nyt Areenasta ja kommentointi käy vilkkaana Silminnäkijän sivuilla.

kc-maitograffa

Näitkö dokkarin? Mitä pidit? Sen verran saa toki kommentoida täälläkin!

Olisi mukava tietää, kuinka moni teistä voi juoda homogenoimatonta maitoa vatsavaivoitta, vaikka kaupan tavallinen maito tuottaa ongelmia? Ja jos tosiaan kärsit vatsavaivoista maidon nauttimisen jälkeen, testaapa luomumaitoa tai vaikka Valion Hilja-maitoa. Niitä ei homogenoida. Niille, joita pastöroimattomuus ei pelota, on tilamaito hyvä vaihtoehto. Suomessa on Euroopan vähäbakteerisinta tilamaitoa ja sairastumisriski on minimaalinen. Mutta jokainen voi valita itse, mihin tonkkaan tarttuu.

Sen verran vielä dokumentin teosta, että minua harmitti vietävästi hiillostaa niin mukavaa miestä kuin Valion Matti Harju. Ainoa miinus koko tässä projektissa.