Menu

Hevosenliha on vahva allergeeni

Hyvä te! Eräs lukijani ihmetteli Kempparin FB-ryhmässä, miksei hevosenlihakohussa ole otettu laisinkaan huomioon allergianäkökulmaa. Toisille kun sillä todellakin on iso ero, syökö lehmää vai heppaa.

kc-fb.liha

Itse haluaisin nostaa vielä sellaisen näkökulman tähän asiaan, jota en ole missään vielä nähnyt. Kahden laaja-alaisesti allergisen lapsen äitinä nämä vääränä lihana myydyt tuotteet saavat aina pienen paniikinpoikasen nousemaan: jos ostaakin lapselleen ehkä jopa sitä ainoaa sopivaa proteiininlähdettä hyvässä uskossa luottaen tuotteeseen ja saakin jotain ihan muuta. Hevonen on toisille erittäin voimakas allergeeni. Tosin niin on nautakin, mutta uskon olevan ihmisiä joille nauta sopii, hevonen ei. Meidän poikaset eivät syö kumpaakaan ja lihakin on mahdollisuuksien mukaan luomua, eikä eineksiä syödä koska teen kaiken itse. Mutta varmasti on allergisia ihmisiä jotka eineksiä syövät.

Älyttömän hyvä, kun Johanna otti tämän asian esille ja hieno homma, että Suoran linjan Niku huomasi keskustelumme ja otti yhteyttä Johannaan. Nyt häntä on haastateltu huomiseen Suoraan linjaan. Hyvä Niku ja kiitos Johanna tärkeän pointin esille nostamisesta. Näin se sosiaalinen media toimii. 😀