Menu

Mekko on syntynyt

Tämä on oodi eräälle nahkamekolle, joka päätyi Outi Pyyn pään sisältä Minttu Vesalan päälle Trashion-kirjan kuvauksiin, Tigi Photo Awardseihin, Muotimessuille, blogeihin, sekä pienen ELLE-gaala -kiepsahduksen kautta lopulta maan suurimpaan pukujuhlaan upean Laura Birnin päälle.

Kuvat: outsapop.com, hupsistarallaa.blogspot.fi, yle.fi.

Kun puhutaan kierrätysmuodista, tekee Outi vaan kaiken niin oikein. Hienoa että Laura valitsit päällesi juuri tämän puvun ja mahtavaa Outi, että sait puvulle sen ansaitseman näkyvyyden!

Mikäli nahkamekko teki vaikutuksen sinuunkin tiedoksi, että ohje sen tekemiseen löytyy Outin Trashion-kirjasta. Ja kirjan puolestaan saa hankittua itselleen huomenna Raflan Pop up -kirjamyyjäisissä, jossa paikalla on monia kirjailijoita tekeleineen (myös meikkis). Kurkkaa kaikki kirjailijat täältä.